Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”. El preu de l’habitatge va créixer un 3,9% de mitjana el 2018 a l’Estat espanyol, segons les dades que publica el ministeri de Fomento. Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona són les ciutats més cares per comprar un pis. Sant Cugat, Castelldefels, Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat també estan a la llista.

Expansión: “La firma de porcellana de luxe Lladró inaugura una ‘boutique’ a Barcelona”. La firma valenciana ha inaugurat una botiga al número 101 del passeig de Gràcia dedicada al disseny i l’interiorisme per mostrar la versatilitat de la porcellana. És un showroom que segueix l’estela d’altres projectes exitosos de la marca a Nova York i Milà.

Cinco Días: “Sabadell sumarà més de 100 milions de plusvàlues per la venda de Solvia”. El Banc Sabadell espera obtenir una plusvàlua de 138 milions d’euros amb la venda de Solvia, una operació que està pendent de rebre l’aprovació dels organismes supervisors i que servirà per reforçar el capital de l’entitat. La venda es va anunciar a finals de 2018 després que l’entitat arribés a un acord amb Intrum per vendre el 80% de la plataforma.

El Economista: “Abertis perdrà la meitat del seu benefici en tres anys per la fi de les seves concessions”. El grup d’infraestructures es prepara per afrontar tres anys plens de venciments de concessions d’autopistes espanyoles i brasileres que l’any passat van aportar el 52,6% dels seus beneficis. ACS i Atlantia, que controlen Abertis, han anunciat una nova estratègia per desenvolupar projectes conjunts amb el grup.

La Vanguardia: “VidaCaixa va guanyar 662 milions el 2018 amb 83.996 milions en gestió”. La filial asseguradora de Caixabank va obtenir un benefici de 662,7 milions el 2018, un 4,5% més que l’any anterior, i va a gairebé 84.000 milions d’euros de patrimoni gestionat, un 11,7% més que el 2017, fet que converteix VidaCaixa en companyia líder del sector.

Més notícies

“Barcelona s’enfonsa a la llista de ciutats per a invertir”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Barcelona s’enfonsa a la llista de ciutats per a invertir”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Holaluz facturarà 180 milions i preveu arribar a 800 el 2021”, titula La Vanguardia
Notícia: “Barcelona s’enfonsa a la llista de ciutats per a invertir”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

“Norwegian guanya a Level en els vols intercontinentals”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Norwegian guanya a Level en els vols intercontinentals”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Les convocatòries de noves vagues amenacen el MWC de Barcelona", titula Cinco Días
Notícia: “Norwegian guanya a Level en els vols intercontinentals”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix