Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Norwegian guanya a Level en els vols intercontinentals”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Norwegian guanya a Level en els vols intercontinentals”. Norwegian ha guanyat el primer assalt de la batalla de les companyies de baix cost per captar passatgers pels seus vols intercontinentals des de Barcelona. L’aerolínia noruega va transportar més de 406.000 viatgers el 2018, molt per sobre del 337.000 que va assolir Level, del grup britànic IAG. Ambdues competeixen pel creixent trànsit intercontinental que té l’Aeroport del Prat.

Cinco Días: “Les convocatòries de noves vagues amenacen el MWC de Barcelona”. Com cada any, les tensions laborals es disparen dies abans de la celebració del Mobile World Congress de Barcelona. Els treballadors del metro, el personal de neteja de l’Aeroport del Prat i les treballadores de les oficines de canvi de divises de l’aeroport faran vaga coincidint amb el congrés, el més important dels que se celebren a la capital catalana.

El Economista: “Banc Sabadell reforça la seva àrea digital amb un fitxatge”. L’entitat bancària ha incorporat Enrique Solbes com a nou director de Tecnologia i Gestió d’Infraestructures, un càrrec creat expressament per a ell. Per reforçar l’àrea digital, el Sabadell ha confiat en un professional que ha estat vinculat durant més de dues dècades a Hewlett Packard i és un expert en transformació tecnològica.

Cinco Días: “Prensa Ibérica dóna el primer pas per compra el Grupo Zeta”. El conglomerat de mitjans de comunicació Prensa Ibérica ha tancat un acord per assumir la major part del deute bancari del Grupo Zeta. Es tracta del primer pas perquè la companyia pugui formalitzar la compra del grup, que controla les capçaleres de El Periódico i Sport, entre d’altres. L’acord inclou que els bancs renunciïn al 70% del deute.

Expansión: “Fira de Barcelona invertirà 380 milions d’euros en el seu pla d’ampliació”. Fira de Barcelona ha anunciat un pla per ampliar el recinte de Gran Via i remodelar el de Montjuïc que suposarà una inversió de 380 milions d’euros en els pròxims 10 anys. L’objectiu és modernitzar les instal·lacions i situar-les entre les més modernes i eficients d’Europa per mantenir el seu atractiu entre els organitzadors de congressos.

Més notícies
La start up barcelonina Signaturit aconsegueix 7 milions per sortir a l'estranger / Signaturit

“Signaturit tanca una ronda de 7 milions”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Signaturit tanca una ronda de 7 milions”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Barcelona serà un 'hub' tecnològic en la mesura que sigui una ciutat de talent digital", titula Via Empresa
Notícia: “Signaturit tanca una ronda de 7 milions”, el que diu la premsa econòmica - Mobile
El saló 4YFN espera congregar unes 21.000 persones en la seva edició de 2019 / 4YFN

“4YFN creixerà amb la inclusió d’empreses estrangeres”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “4YFN creixerà amb la inclusió d’empreses estrangeres”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Els gimnasos DiR tanquen una ronda de 550.000 euros", titula El Economista
Notícia: “4YFN creixerà amb la inclusió d’empreses estrangeres”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa