“Signaturit tanca una ronda de 7 milions”, el que diu la premsa econòmica

"Barcelona serà un 'hub' tecnològic en la mesura que sigui una ciutat de talent digital", titula Via Empresa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Signaturit tanca una ronda de 7 milions”. La start up barcelonina Signaturit, especialitzada en signatures electròniques segures, ha tancat una ronda de finançament de 7 milions d’euros liderada pel fons francès 360 Capital. La companyia farà servir la nova injecció de fons per expandir-se i sortir a nous mercats europeus com el Regne Unit, França, Itàlia i Alemanya.

Via Empresa: “Barcelona serà un ‘hub’ tecnològic en la mesura que sigui una ciutat de talent digital”. Sociòleg de formació, Ricard Castellet ha dedicat més de 20 anys de la seva trajectòria professional al món d’Internet. Després de passar per diferents agències, ara és Chief Connector Officer (CCO) del Barcelona Tech City, la casa dels emprenedors de la ciutat, que ja aglutina més de 800 startups i amb una llarga llista d’espera.

El Economista: “Els constructors demanden a Colau per la seva política de pisos protegits”. Els constructors, administradors de finques i agents immobiliaris han presentat un recurs contra la mesura que obliga a destinar un 30% de les noves promocions a habitatge protegit. La norma, aprovada al desembre per l’Ajuntament de Barcelona i validada per la Generalitat, ha despertat una gran controvèrsia al sector privat, que considera que les administracions li carreguen una responsabilitat que no els pertoca.

Cinco Días: “IESE augmenta la seva facturació un 3,7%, fins als 110 milions”. L’escola de negocis IESE va facturar 110 milions d’euros el curs passat, un 3,7% més que l’any anterior i va obtenir uns beneficis de gairebé dos milions. L’increment dels ingressos es va produir gràcies a l’augment d’estudiants als seus programes formatius, en especial els MBA, que representen un 42% de la seva facturació.

El Economista: “El primer accionista individual del Sabadell es reforça al banc”. El Banc Sabadel intenta recuperar la confiança dels mercats després de la decepció soferta pels mals resultats de la seva filial britànica TSB. El mexicà David Martínez Guzmán, primer accionista individual del Sabadell i conseller de l’entitat, ha reforçat la seva posició augmentant fins al 3,496% la seva participació en el banc.

Més informació

Nou comentari