Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Signaturit tanca una ronda de 7 milions”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Expansión: “Signaturit tanca una ronda de 7 milions”. La start up barcelonina Signaturit, especialitzada en signatures electròniques segures, ha tancat una ronda de finançament de 7 milions d’euros liderada pel fons francès 360 Capital. La companyia farà servir la nova injecció de fons per expandir-se i sortir a nous mercats europeus com el Regne Unit, França, Itàlia i Alemanya.

Via Empresa: “Barcelona serà un ‘hub’ tecnològic en la mesura que sigui una ciutat de talent digital”. Sociòleg de formació, Ricard Castellet ha dedicat més de 20 anys de la seva trajectòria professional al món d’Internet. Després de passar per diferents agències, ara és Chief Connector Officer (CCO) del Barcelona Tech City, la casa dels emprenedors de la ciutat, que ja aglutina més de 800 startups i amb una llarga llista d’espera.

El Economista: “Els constructors demanden a Colau per la seva política de pisos protegits”. Els constructors, administradors de finques i agents immobiliaris han presentat un recurs contra la mesura que obliga a destinar un 30% de les noves promocions a habitatge protegit. La norma, aprovada al desembre per l’Ajuntament de Barcelona i validada per la Generalitat, ha despertat una gran controvèrsia al sector privat, que considera que les administracions li carreguen una responsabilitat que no els pertoca.

Cinco Días: “IESE augmenta la seva facturació un 3,7%, fins als 110 milions”. L’escola de negocis IESE va facturar 110 milions d’euros el curs passat, un 3,7% més que l’any anterior i va obtenir uns beneficis de gairebé dos milions. L’increment dels ingressos es va produir gràcies a l’augment d’estudiants als seus programes formatius, en especial els MBA, que representen un 42% de la seva facturació.

El Economista: “El primer accionista individual del Sabadell es reforça al banc”. El Banc Sabadel intenta recuperar la confiança dels mercats després de la decepció soferta pels mals resultats de la seva filial britànica TSB. El mexicà David Martínez Guzmán, primer accionista individual del Sabadell i conseller de l’entitat, ha reforçat la seva posició augmentant fins al 3,496% la seva participació en el banc.

Més notícies
El saló 4YFN espera congregar unes 21.000 persones en la seva edició de 2019 / 4YFN
“4YFN creixerà amb la inclusió d’empreses estrangeres”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “4YFN creixerà amb la inclusió d’empreses estrangeres”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Els gimnasos DiR tanquen una ronda de 550.000 euros", titula El Economista
El president de CaixaBank, Jordi Gual, i el conseller delegat, Gonzalo Gortázar / ACN
“Caixabank manté les condicions de l’ERO”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Caixabank manté les condicions de l’ERO”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Hofmann mira un futur dolç”, titula Via Empresa en un reportatge sobre la coneguda pastisseria barcelonina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa