Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Caixabank manté les condicions de l’ERO”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

 

Cinco Días: “Caixabank manté les condicions de l’ERO”. La direcció de Caixabank no es mou en la seva oferta per als 2.157 treballadors que estan afectats per l’expedient de regulació d’ocupació que l’entitat bancària negocia amb els sindicats. Després de la sisena taula de negociació, els sindicats han criticat que el banc amenaci de donar per tancades les converses si no hi ha avanços tangibles.

Via Empresa: “Hofmann mira un futur dolç”. Hofmann enceta el primer semestre de l’any carregat de novetats, entre elles, la presentació en societat ara fa unes setmanes del seu nou fitxatge, el jove pastisser Miquel Guarro. A la seva pastisseria (Flassaders, 44) elaboren diàriament 800 peces entre bombons, pastissos, croissants… encara que els caps de setmana es duplica la producció diària.

La Vanguardia: “Aliança entre Foment i la Mobile World Capital”. La patronal Foment del Treball i la fundació Mobile World Capital han firmat un acord per estendre l’impacte de la tecnologia mòbil i la digitalització de l’economia a tot el teixit empresarial de Barcelona. L’objectiu és consolidar la ciutat com el hub més important del món des de la perspectiva de la innovació tecnològica.

Expansión: “Barcelona Global proposa crear més habitatge de lloguer a preu assequible”. Barcelona Global ha presentat diverses mesures per resoldre la crisi de l’habitatge a Barcelona, entre les quals destaca la creació de més habitatge de lloguer a preu assequible com a alternativa a la regulació dels preus de lloguer que demanen moltes entitats com la PAH o el Sindicat de Llogaters. L’entitat també demana visió metropolitana a l’hora d’encara el problema de l’habitatge.

El Periódico: “Cecot torna a ser sòcia de Foment del Treball”. Un dels primers reptes que es va posar el nou president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, quan va accedir al càrrec va ser negociar la tornada de la patronal Cecot, que fa un any va ser expulsada de manera temporal després de mesos de negociacions. Amb el retorn de Cecot, Foment recupera la unitat de les patronals catalanes.

La Vanguardia: “UGT revalida la majoria absoluta al comitè de Seat”. UGT ha guanyat en tots els centres de treball i ha obtingut 71 dels 121 delegats al comitè d’empresa de Seat. CC.OO. també es consolida com el segon sindicat més representatiu al fabricant de cotxes i tindrà 34 delegats, mentre que la CGT es queda amb 15 i STS només un.

Més notícies
L'associació 50a50 reclama més paritat efectiva a la Cambra de Comerç de Barcelona / 50a50
“La revolta de les dones a la Cambra de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “La revolta de les dones a la Cambra de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Els projectes turístics es disparen lluny del centre", titula El Periódico
Nissan redueix un altre cop la producció a la seva planta de la Zona Franca de Barcelona / ACN
“Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cooltra creix un 70% i compra motos italianes per a la seva flota a Barcelona”, titula Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa