Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“La revolta de les dones a la Cambra de Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Via Empresa: “La revolta de les dones a la Cambra de Barcelona”. L’associació 50a50 fa molt temps que defensa un canvi real en la política de la Cambra de Comerç de Barcelona i de cara a les eleccions camerals del pròxim mes de maig ja fa tremolar els fonaments de l’statu quo masculí a l’ens.

El Periódico: “Els projectes turístics es disparen lluny del centre”. L’entrada en vigor del Peuat ha impulsat els projectes hotelers a les zones més allunyades del centre de Barcelona. Des que es va començar a aplicar la nova normativa, l’Ajuntament ha elaborat 35 informes favorables per allotjaments turístics, dels quals només nou han fet passos per iniciar l’activitat. En total, són 1.540 llits nous en zones perifèriques.

Expansión: “La Fundació Miró va perdre 300.000 euros l’any passat”. La Fundació Miró ha alertat que la seva situació econòmica és molt delicada. La institució va tancar el 2018 amb un dèficit de 655.000 euros, però es va poder reduir a última hora gràcies a una aportació extraordinària de l’Ajuntament de Barcelona, que va injectar 365.000 euros addicionals. El centre també acumula un deute de 459.000 euros.

Diari ARA: “Crous i Torres ultimen la fusió de les seves candidatures a la Cambra”. Els empresaris Enric Crous i José Maria Torres negocien fusionar les seves candidatures per presidir la Cambra de Comerç de Barcelona. D’aquesta manera, només quedarien tres candidatures: la de Crous i Torres i les del banquer Carles Tusquets i l’advocat Ramon Masià.

Expansión: “Glovo i Drivy firmen el codi de bones pràctiques de l’ACC”. Glovo, Drivy i quatre plataformes digitals més han signat el codi de bones pràctiques que promou el Departament d’Empresa de la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Consum (ACC). El document busca crear unes regles de joc estables i segures per al consumidor.

Més notícies
Nissan redueix un altre cop la producció a la seva planta de la Zona Franca de Barcelona / ACN

“Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cooltra creix un 70% i compra motos italianes per a la seva flota a Barcelona”, titula Expansión
Notícia: “Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica - Mobile
Seat aposta per innovar en la mobilitat urbana / SEAT

“Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La ZAL Port inverteix 7,5 milions en una nau logístic per a Agility”, titula La Vanguardia
Notícia: “Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa