Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Cinco Días: “Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”. El fabricant automobilístic del grup Volkswagen ha anunciat que durant el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona presentarà un nou prototip de vehicle pensat per moure’s per la ciutat. Seat, que fa uns mesos va posar a la venda un patinet elèctric, treballa en noves maneres d’abordar la mobilitat a dins de les ciutats com a part de la seva estratègia de futur.

La Vanguardia: “La ZAL Port inverteix 7,5 milions en una nau logístic per a Agility”. La Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del port de Barcelona ha tancat una nou projecte clau en mà i construirà una nau de 11.200 metres quadrats per a l’operador kuwaitià Agility, que la llogarà a partir de 2020. En les últimes setmanes, l’empresa que gestiona la ZAL ha tancat acords per construir 271.000 metres quadrats de naus i invertirà 150 milions d’euros en els pròxims dos anys.

Expansión: “El fundador d’Equivalenza torna al sector immobiliari amb Compromiso”. Francisco Moran va deixar el sector immobiliari el 2011 per entrar al món de la perfumeria amb Equivalenza. Ara fa el camí contrari i torna als seu orígens amb la creació de Homes Experiencie Group, una matriu per a diferents projectes immobiliaris com una empresa que compra pisos per rehabilitar-los i tornar-los a vendre o una plataforma d’intermediació dedicada a la compravenda de pisos.

Cinco Días: “Barcelona inaugura la primera incubadora europea amb tecnologia d’impressió 3D”. el Consorci de la Zona Franca i la Fundació Leitat han inaugurat 3D Factory Incubator, la primera incubadora europea d’empreses que utilitzen la impressió 3D per al seu negoci. És el primer pas d’un centre tecnològic que tindrà més de 70.000 metres quadrats i suposarà una inversió de 100 milions d’euros en els pròxims anys.

Expansión: “La xinesa Mobike busca créixer a l’àrea metropolitana”. L’empresa xinesa Mobike compta ja amb 500 bicicletes compartides a l’Hospitalet de Llobregat i espera arribar al miler en pocs mesos. La companyia està duent a terme un projecte pilot amb l’ajuntament liderat per Núria Marín. Hi ha una quinzena de llocs habilitats per deixar les bicis –és un sistema a mig camí entre el Bicing barceloní i altres plataformes com eCooltra–, però els usuaris també les poden aparcar allà on vulguin perquè l’aplicació de Mobike et permet localitzar-les.

Més notícies
L'edició 2019 de l'Automobile Barcelona repassarà el disseny de cotxes durant l'últim segle / Automobile
“El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Comprar un pis nou o un per a reformar?”, aquest és el dilema dels inversors, segons La Vanguardia
Norwegian és una de les aerolínies que més ha apostat per l'Aeroport del Prat en els últims anys / Norwegian
“Norwegian perd 150 milions el 2018”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Notícia: “Norwegian perd 150 milions el 2018”, el que diu la premsa econòmica sobre Barcelona
Comparteix
“CaixaBank ofereix a l’ERO 33 dies per any treballat”, titula Cinco Días

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa