Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
  • CA

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

La Vanguardia: “Nissan redueix un altre 20% la fabricació a Barcelona”. El grup automobilístic Nissan ha anunciat una nova retallada de la producció de la seva planta de Barcelona. En aquesta ocasió serà d’un 20% i s’allargarà des del mes d’abril fins a l’agost, segons ha informat el comitè d’empresa. La nova retallada deixa la producció de la fàbrica en poc més del 30%, tot i que la companyia espera que la situació millori després de l’estiu.

Expansión: “Cooltra creix un 70% i compra motos italianes per a la seva flota a Barcelona”. L’empresa de lloguer de motos Cooltra va tancar 2018 amb una facturació de 26 milions d’euros, un 70% més que l’any anterior. Per aquest 2019, la companyia espera tornar a créixer prop del 60% i facturar 42 milions. La intenció de Cooltra és electrificar tota la seva flota barcelonina i comprarà motos Askoll, fabricades al Véneto italià.

El Periódico: “Absolta la cúpula de Caixa Catalunya pel cas dels sobresous”. L’Audiència de Barcelona ha absolt els 41 alts càrrecs de Caixa Catalunya, entre els quals hi ha l’exdirector general Adolf Todó i l’expresident Narcís Serra, que estaven acusats d’apujar-se el sou en plena crisi. L’entitat financera va necessitar 12.000 milions d’euros per a ser rescatada.

Cinco Días: “Abertis ven Hispasat a REE pel preu pactat inicialment de 949 milions”. El consell de Red Eléctrica Española ha aprovat la compra del 89,7% d’Hispasat a Abertis per 949 milions d’euros. L’acord s’ha de ratificar al Consell de Ministres i posarà fi a un procés de més de dos anys que s’ha vist entorpit per l’OPA conjunta d’Atlantia i ACS sobre el grup d’infraestructures.

El Economista: “Naturgy posa a la venda les seves centrals de Panamà, Costa Rica i Dominicana”. El grup energètic Naturgy, l’antiga Gas Natural Fenosa, vol vendre les seves centrals de Panamà, Costa Rica i la República Dominicana com a part del procés de desinversions amb el qual preveu obtenir uns 3.100 milions d’euros.

Més notícies
Seat aposta per innovar en la mobilitat urbana / SEAT
“Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Seat presentarà al MWC el seu nou vehicle urbà”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“La ZAL Port inverteix 7,5 milions en una nau logístic per a Agility”, titula La Vanguardia
L'edició 2019 de l'Automobile Barcelona repassarà el disseny de cotxes durant l'últim segle / Automobile
“El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Comprar un pis nou o un per a reformar?”, aquest és el dilema dels inversors, segons La Vanguardia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa