Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

El Periódico: “El 4YFN fa un salt qualitatiu i es converteix en un esdeveniment global”. El saló 4YFN, dedicat a les start ups i que se celebra en paral·lel al Mobile World Congress, ha fet un salt qualitatiu i ha aconseguit internacionalitzar un esdeveniment que cada any adquireix més entitat pròpia. En l’edició d’enguany, dues terceres parts de les empreses emergents són estrangeres i preveu rebre 21.000 assistents de tot el món.

Expansión: “Inversió de 30 milions en un nou edifici d’oficines a Can Batlló”. Clover Capital, propietat de Carmen Muñoz Ramonet, ha invertit 30 milions d’euros en un nou edifici d’oficines de 18.000 metres quadrats a l’antic recinte fabril de Can Batlló. L’edifici, dissenyat pel despatx d’arquitectes Batlle i Roig, inclou 12 plantes per a oficines, un supermercat Lidl i un gimnàs de la cadena Duet Fit.

Cinco Días“Colonial rebaixa un 23% el benefici per la menor revalorització dels seus actius”​. La immobiliària Colonial va tancar el 2018 amb un 23% més d’ingressos per rendes, fins a arribar als 347 milions d’euros, però també va veure reduït un 23,1% els seus beneficis, que es van situar en 525 milions. Aquesta reducció es deu al fet que l’any passat va ingressar 450 milions extraordinaris per la venda de l’edifici In&Out de París.

La Vanguardia: “El copropietari de Bon Prou concorre a la Cambra amb Crous i l’ANC”. Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona donen sorpreses cada dia que passa. El copropietari de Bon Preu, Joan Font, es presenta a les eleccions amb dues candidatures diferents: amb la que promou l’ANC, de caràcter independentista, i amb la que encapçalen Enric Crous i José Maria Torres. És una situació atípica per uns comicis que es presenten com els més oberts de la història de l’ens.

Cinco Días: “CaixaBank proposa a Cristina Garmendia com a consellera”. CaixaBank nomenarà l’exministra de Ciència i presidenta de Cotec, Cristina Garmendia, com a nova consellera independent de l’entitat. A la propera junta d’accionistes també es nomenarà Marcelino Armentar, que ja és conseller de CriteriaCaixa i de Naturgy, com a conseller dominical a proposta de la Fundació Bancaria La Caixa i de CriteriaCaixa.

Més notícies
Mediapro no es resigna i encara confia en poder comprar el Grupo Zeta / ACN

“Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Cheyne Capital deixa 40 milions a Farggi per a impulsar el seu creixement”, titula La Vanguardia
Notícia: “Prensa Ibérica i Mediapro es disputen el control de Zeta”, el que diu la premsa econòmica - Mobile
Barcelona i quatre municipis més de la província estan entre les ciutat amb l'habitatge més car / Tot Barcelona

“Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa

Notícia: “Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa
Comparteix
"La firma de porcellana de luxe Lladró inaugura una 'boutique' a Barcelona", titula Expansión
Notícia: “Sant Sebastià, Eivissa i Barcelona, les ciutats amb l’habitatge més car”, el que diu la premsa - Mobile

Nou comentari

Comparteix