Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”, el que diu la premsa

Els diaris econòmics i les pàgines d’economia de la premsa generalista destaca avui aquestes notícies sobre Barcelona i la seva àrea:

Cinco Días: “Vueling renunciarà a rutes afectades per conflictes al control aeri”. El president de Vueling, Javier Sánchez Prieto, ha anunciat que l’aerolínia augmentarà un 5,5% la seva oferta de seients –per sota del 8,9% de l’any anterior– per consolidar l’operativa de la companyia i fer-la més rendible. Així mateix, la companyia ha reconegut que abandonarà rutes que estiguin seriosament afectades pels conflictes al control aeri europeu.

El Economista: “Grifols pateix una caiguda del seu marge i guanya un 10% menys”. La farmacèutica Grifols ha vist com el seu benefici queia un 10% el 2018, però la caiguda podria haver estat més pronunciada si els EUA no haguessin reduït l’impost de societats. Així i tot, la companyia va guanyar 596 milions l’any passat. Les accions de Grifols van partir un lleuger retrocés perquè els resultats estan lluny del que preveien els mercats.

Diari ARA: “Cellnex ampliarà capital en 1.200 milions per créixer”. La companyia d’infraestructures de telecomunicacions Cellnex ha iniciat una ampliació de capital de 1.200 milions d’euros per finançar la seva expansió. Les noves accions s’emetran a 17,89 euros, el que suposa un preu un 24% inferior respecte al tancament de la borsa del dimecres. La família Benetton i La Caixa ja han anunciat que acudiran a l’ampliació per mantenir el seu pes a l’accionariat de la companyia.

Expansión: “La hiperinflació argentina costa 11 milions a Cementos Molins”. La situació econòmica de l’Argentina, que pateix hiperinflació, ha tingut un efecte negatiu en els comptes de Cementos Molins, que ha comptabilitzat un impacte d’11 milions en els seus resultats del 2018. La companyia va guanyar un 4% menys l’any passat i va obtenir 85 milions, en part també per la caiguda dels ingressos, que es van reduir un 2% i es va situar en 765 milions.

El Periódico: “Vector Ronda registra un ERO de 392 persones a Barcelona”. El mateix dia que el Parlament convalidava el decret que imposa una precontractació de 15 minuts per a les VTC, l’empresa Vector Ronda, gestora de llicències per a plataformes com Cabify o Uber, ha anunciat el registro d’un ERO que afectarà 392 persones. La companyia també ha anunciat que la pròxima setmana en presentarà un altre per a 400 persones més. El total d’acomiadaments serà d’uns 800 treballadors.

Més notícies

“Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Mango obrirà tres punts de venda a centres de El Corte Inglés", titula Cinco Días
Notícia: “Mòbils plegables: una demostració de múscul al MWC”, el que diu la premsa econòmica - Mobile
Dues terceres parts de les start ups presents al 4YFN són estrangeres / ACN

“El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica

Notícia: “El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"Inversió de 30 milions en un nou edifici d'oficines a Can Batlló", titula Expansión
Notícia: “El 4YFN es converteix en un esdeveniment global”, el que diu la premsa econòmica - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa