Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes amenacen amb “tornar a la Gran Via” si Cabify incompleix la llei
  • CA

El portaveu de l’associació majoritària de taxistes, Alberto Tito Álvarez, ha amenaçat amb “tornar a la Gran Via” si la llei no es compleix. Álvarez va denunciar ahir en un vídeo que Cabify incompleix la norma establerta pel decret que obliga a esperar 15 minuts abans de fer un viatge amb un cotxe VTC“En una ciutat on no es compleix la llei, algú l’haurà de fer complir”, ha advertit. El fundador de l’app, Juan de Antonio, va defensar ahir que no utilitzen cap “buit legal” i que compleixen la norma.

Álvarez ha justificat l’amenaça perquè Cabify, segons afirma la cara visible dels taxistes, té 200 cotxes preparats per afegir-los a la flota de 300 que estan a Barcelona. Cabify, però, nega que tingui previst afegir aquesta quantitat de cotxes. 

Tot i que els taxistes no han planejat encara cap acció de protesta, el portaveu d’Élite es queixa que “entre uns i altres” no s’està fent “res” per fer complir la llei. “Si la policia no fa la seva feina haurem de tornar als carrers per denunciar-ho”, ha avisat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa