Calvet insinua que els negocis del marit d’Arrimadas afecten la posició de Cs amb les VTC

El conseller diu que el partit de Rivera vol "bloquejar" el decret perquè "potser s'identifica més amb un sector que amb l'altre"

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha acusat Cs de “jugar a la confusió permanent” i intentar “bloquejar” el decret que regula les VTC perquè “potser s’identifica amb un sector més que amb l’altre” en el conflicte que enfronta les empreses de lloguer de cotxes amb conductor amb els taxistes.

Calvet ha criticat que Cs hagi portat al Consell de Garanties Estatutàries el decret per regular les VTC, que va provocar que Uber i Cabify decidissin marxar de Barcelona. També ha recordat que Cs “bloqueja la tramitació del reial decret de l’Estat al Congrés” sobre la mateixa qüestió. “És bastant aclaridor”, ha dit el conseller vinculant el partit d’Inés Arrimadas amb Uber i Cabify. I ha demanat que donin “explicacions”. “Nosaltres no ens identifiquem ni amb uns ni amb els altres, el Govern regula en benefici dels ciutadans”, ha assegurat. 

Tot i que no ho ha verbalitzat, el conseller es referia clarament als negocis del marit d’Arrimadas, Xavier Cima, que té una consultoria amb un altre soci que treballa per a Uber

Més informació

Nou comentari