Construmat desvelarà com seran les cases del futur

La fira se celebra del 14 al 17 de maig i tindrà un espai dedicat a les noves tecnologies aplicades al sector

Barcelona Building Construmat (BBConstrumat), la fira internacional de la construcció de Barcelona, ​​tindrà un espai dedicat a les innovacions tecnològiques que s’aplicaran en el futur de la construcció en la seva pròxima edició. Ho ha anunciat aquest dimecres Fira de Barcelona.

Aquesta àrea de la fira barcelonina de la construcció, que se celebra del 14 al 17 de maig al recinte Gran Via, serà organitzada en col·laboració amb l’IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia) i es dirà Future House. S’hi mostraran projectes d’investigació desenvolupats per universitats i centres tecnològics nacionals i internacionals.

L’exposició es proposa reflectir com les noves tecnologies poden donar solució als futurs reptes de la construcció, com ara l’augment d’habitants a les ciutats, l’impacte en el medi ambient, els nous materials o l’ús de la intel·ligència artificial.

Entre els projectes exposats a Future House hi haurà un sistema de façanes fabricat amb material bio de la Universitat de Stuttgart (Alemanya) i dos braços robòtics que construiran components arquitectònics en viu dissenyats per l’IACC, entre d’altres innovacions.

Una altra de les propostes és una experiència immersiva i remota d’edificis construïts a través de realitat augmentada de l’Institut Europeu de Disseny a Espanya (IED), a més d’exposicions referents a l’Big Data i l’internet de les coses.

Més informació

Nou comentari