Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La remodelació de la Fira a Montjuïc pacificarà l’avinguda Maria Cristina
  • CA

La remodelació del recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc implicarà la pacificació de l’avinguda Reina Maria Cristina, que enllaça plaça Espanya amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Segons ha explicat l’alcaldessa, Ada Colau, durant la presentació de l’acord per ampliar les instal·lacions firals, l’avinguda es convertirà en un espai sense trànsit quan s’acabi el projecte de renovació al 2029, any en que se celebra el centenari de l’Exposició Internacional.

[r:1]

Per compensar el tancament, s’obrirà un carrer que doni continuïtat al carrer de la Guàrdia Urbana per canalitzar el trànsit cap a l’avinguda Paral·lel, entre l’actual Palau 2 i la resta de palaus i permetrà dedicar els espais resultants a altres usos, com equipaments o habitatge públic. La pacificació de Maria Cristina s’emmarca dins del projecte “Univers Montjuïc”, que remodelarà l’espai actual per adaptar les seves instal·lacions i que busca dotar-les d’activitat econòmica permanent més enllà de les fires i congressos.

L’objectiu de la Fira és diversificar els usos i potenciar el caràcter urbà del recinte. Per això, a més d’espais firals modulables, es posaran en marxa zones dedicades a l’emprenedoria, el coworking i l’exposició per a les empreses barcelonines.

Més notícies
La Fira de Barcelona ampliarà les seves instal·lacions als recintes de Montjuïc i Gran Via / Fira de Barcelona
La Fira invertirà 380 milions per ampliar el recinte de Gran Via i renovar el de Montjuïc
Notícia: La Fira invertirà 380 milions per ampliar el recinte de Gran Via i renovar el de Montjuïc
Comparteix
L’objectiu és avançar-se a la saturació de les instal·lacions i mantenir Barcelona com a ciutat líder de congressos internacionals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa