Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Tote bags’ i canapès gurmet: 25.000 euros per promocionar el Pavelló Blau

Tote bags, canapès gurmet de la reconeguda pastisseria Escribà i un passeig en golondrina. Aquests van ser alguns dels detalls i regals amb els quals l’Ajuntament de Barcelona va obsequiar els assistents a l’acte de presentació del Pavelló Blau a la platja del Somorrostro el passat 6 d’abril. El concepte Pavelló Blau és un terme eteri que serveix per aglutinar tot el front litoral barceloní “com a gran escenari de la pràctica esportiva“. En concret, plantegen que així s’identifiqui de forma uniforme tots els usos i equipaments vinculats als esports de mar i sorra, però també espais urbans d’aquest mateix àmbit com passeigs, parcs i altres zones conquerides per l’esport. “El Pavelló Blau és un concepte que ho engloba tot”, resumeix el consistori. Per tot plegat l’Ajuntament es va gastar 25.000 euros de diners públics -que inclouen el muntatge de l’escenari i la preparació dels vídeos, “a correcuita”, com va reconèixer el mateix Collboni, per posar imatges de la Copa Amèrica de Vela, en saber-se que es disputarà a Barcelona el 2024-.

A l’acte de presentació hi va assistir el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, malgrat que l’àrea d’esports escapa la seva competència. Collboni gestiona el ram d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda. La pràctica esportiva recau en mans del regidor David Escudé, socialista, igual que Collboni.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en la presentació del Pavelló Blau / Ajuntament de Barcelona
El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en la presentació del Pavelló Blau / Ajuntament de Barcelona

L’esdeveniment va durar més d’una hora, van intervenir Escudé i Collboni, va haver-hi torn de preguntes, dos presentadors i intervencions de diferents esportistes d’elit dels diversos clubs esportius de la capital catalana. L’ambient era quasi de festa, de gran acte i els somriures van ser presents a bona part de les intervencions.

ERC esclata i acusa el PSC de fer servir diners públics per fer campanya electoral

ERC ha esclatat aquest dimarts i ha demanat explicacions a l’Ajuntament. Han denunciat que es van assabentar de l’acte per la premsa. La resposta d’Escudé ha consistit a demanar perdó i en atribuir-ho a un error humà. Els republicans, en boca de la seva portaveu, Elisenda Alamany, han insistit i han acusat els socialistes de fer servir l’erari públic per fer un acte de campanya electoral, encapçalat per Collboni. “Ni un euro dels barcelonins a actes de precampanya d’un partit”, ha denunciat Alamany, en el marc de la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports.

Acte de presentació del Pavelló Blau / Ajuntament de Barcelona
Acte de presentació del Pavelló Blau / Ajuntament de Barcelona

“Vostè i jo sabem que l’acte del Pavelló Blau s’hagués fet diferent si el senyor Collboni no hi hagués estat”, li ha recriminat Alamany a Escudé. Així mateix, ha lamentat que es comptés amb els serveis d’una agència de comunicació de l’Arquebisbat de Toledo. “No n’hi havia a la ciutat per fer també actes d’aquestes característiques?”, ha preguntat. Una pregunta que, per cert, no ha rebut resposta, perquè el regidor d’Esports ha volgut esgotar tot el temps d’intervenció responent a la pregunta inicial i, per tant, sense donar opció a una segona resposta als requeriments d’ERC. “Malauradament, no queda més temps”, ha lamentat Laura Pérez, tinenta d’alcalde i regidora de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTB i que presideix aquesta comissió municipal. Pintava interessant”, ha ironitzat la membre de l’executiu municipal, del comuns. En qualsevol cas, ha animat als republicans a enviar la pregunta per escrit als socialistes, que hauran d’esperar les explicacions del PSC.

La festa de la neteja, 130.000 euros més

ERC ja va reclamar al febrer saber el cost de la festa que va organitzar el govern municipal, aquest cop des d’àrees liderades pels comuns, per divulgar el nou contracte de la neteja. El passeig Lluís Companys es va omplir de tallers i activitats per a la ciutadania, on el consistori presumia de novetats com vehicles més moderns o contenidors renovats. Els republicans ho van preguntar en comissió i van fer pública la resposta rebuda uns dies després: 130.000 euros de l’erari públic.

Més notícies
Mapa del

L’Ajuntament desenvolupa el “Pavelló Blau” per fomentar l’esport de mar

Notícia: L’Ajuntament desenvolupa el “Pavelló Blau” per fomentar l’esport de mar
Comparteix
El consistori vol que la ciutadania "sigui més marina i més activa" i reforçarà els usos esportius del litoral
Notícia: L’Ajuntament desenvolupa el “Pavelló Blau” per fomentar l’esport de mar - Mobile
Nova Bocana del Port de Barcelona / MMP

Les regates de la Copa Amèrica 2024 només usaran la Bocana Nord del Port

Notícia: Les regates de la Copa Amèrica 2024 només usaran la Bocana Nord del Port
Comparteix
El president de la infraestructura, Damià Calvet, defensa que el cost de la competició "serà sostenible"
Notícia: Les regates de la Copa Amèrica 2024 només usaran la Bocana Nord del Port - Mobile
El comissionat de Promoció de Ciutat, Pau Solanilla / Europa Press

Un càrrec municipal culpa el Procés de la desafecció espanyola per Barcelona

Notícia: Un càrrec municipal culpa el Procés de la desafecció espanyola per Barcelona
Comparteix
El comissionat de Promoció de Ciutat, Pau Solanilla, considera que als barcelonins els falta autoestima
Notícia: Un càrrec municipal culpa el Procés de la desafecció espanyola per Barcelona - Mobile

El luxe de governar sense retrovisor a l’esquerra

Notícia: El luxe de governar sense retrovisor a l’esquerra
Comparteix
Companys de files de Colau i Collboni a València són molt més crítics que la progressia barcelonina
Notícia: El luxe de governar sense retrovisor a l’esquerra - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon Badia a abril 19, 2022 | 20:05
    Ramon Badia abril 19, 2022 | 20:05
    Collboni, sempre robant, que hi farem esdel GAL.GATE,

Nou comentari

Comparteix