Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament desenvolupa el “Pavelló Blau” per fomentar l’esport de mar
  • CA

L’Ajuntament encunya el concepte de “Pavelló Blau” per fomentar i reforçar l’esport marítim a Barcelona. En aquest sentit, es vol reforçar i unir esforços amb tota l’activitat relacionada amb l’aigua i que se situa al litoral de la capital catalana. “És el projecte paraigua per articular i posar en valor l’activitat física al front marítim, que té una longitud de 5 quilòmetres i a on s’hi apleguen pro de 40 pràctiques esportives diferents”, destaca l’administració local.

“El Pavelló Blau és l’espai esportiu a l’aire lliure més gran de Barcelona. Un pavelló que s’estén des del Port Vell fins al Port del Fòrum, i que inclou la nova bocana del Port, el Port Olímpic, la plataforma marina i totes les platges barcelonines”, destaca l’Ajuntament. “Tornem a reprendre amb molta força aquestes ganes de viure el mar i de fer-ho de la mà de les entitats esportives que durant tots aquests anys han fet una feina constant i voluntariosa de mantenir la pràctica esportiva i estendre-la al màxim nombre possible de persones a la ciutat”, ha declarat el primer tinent d’alcalde Jaume Collboni.

Collboni ha estat acompanyat de David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, que ha destacat que “estem fent un pas per revolucionar els usos esportius del litoral, estem maritimitzant els veïns i veïnes de la ciutat, estem democratitzant i socialitzant esports que fins avui es veien aliens o d’elit i que haurien de ser tot el contrari”.

Durant la presentació també s’han pogut conèixer els nous espais i els nous usos que s’aplicaran a la zona del Pavelló Blau, com per exemple el nou enfocament que s’ha decidit donar al Port Olímpic. “Aquest serà motor de promoció de l’esport, enfortint el paper que hi juga el Centre Municipal de Vela”, ha explicat l’Ajuntament. “El centre es complementarà amb la construcció d’un Nou Centre del Mar, que es veurà reforçat per la inclusió d’organitzacions i projectes empresarials vinculats a la nova economia blava ubicats al renovat Moll de Mestral”, ha afegit el consistori, a través d’un comunicat de premsa.

Més notícies
El president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany,
El LiceuMar s’inaugurarà a mitjans del 2027
Notícia: El LiceuMar s’inaugurarà a mitjans del 2027
Comparteix
El patronat del Liceu ha aprovat iniciar els treballs de preparació del concurs internacional d'idees d'arquitectura per al projecte
Aragonès i Colau s'han fotografiat amb Felip VI dins la fira Alimentaria però no l'han volgut rebre a la porta / ACN - Casa Reial
El rei torna a Barcelona amb la Copa Amèrica de fons
Notícia: El rei torna a Barcelona amb la Copa Amèrica de fons
Comparteix
Colau i Aragonès eviten rebre el monarca a la fira Alimentaria però s'hi fotografien a dins
Felip VI durant el discurs al sopar del MWC 2022
Felip VI torna a Barcelona i visita les obres del Port Olímpic
Notícia: Felip VI torna a Barcelona i visita les obres del Port Olímpic
Comparteix
El monarca espanyol ve a la capital catalana després de l'anunci de la seu de la Copa Amèrica de Vela 2024
Front marítim de València
València, rescatada per Espanya pel forat econòmic de la Copa Amèrica
Notícia: València, rescatada per Espanya pel forat econòmic de la Copa Amèrica
Comparteix
Madrid va condonar un crèdit de 400 milions, i l’Ajuntament encara ha de pagar 6 milions d’euros el 2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa