Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Felip VI torna a Barcelona i visita les obres del Port Olímpic
  • CA

Felip VI torna a Barcelona per visitar les obres del Port Olímpic, després de l’anunci que la capital catalana serà la seu de la Copa Amèrica de Vela 2024. El monarca, a més, inaugurarà la fira alimentària Alimentaria & Hostelco 2022. El rei visitarà les instal·lacions el 4 d’abril a la tarda, aproximadament a les 17.45 hores, segons han detallat des de la delegació del govern espanyol a Catalunya.

El cap d’Estat farà un “recorregut” per “conèixer la transformació de la infraestructura”, detallen. Així mateix, el monarca aprofitarà el trajecte per, el mateix 4 d’abril al matí, a les 11.30 hores, presidir la fira internacional dedicada a l’alimentació, les begudes i la maquinària per la restauració i l’hostaleria.

L’últim cop, durant el MWC

L’última vegada que Felip VI va ser a la capital catalana va ser durant el sopar oficial de la GSMA Mobile World Congress 2022, un esdeveniment que va tenir lloc del 28 de febrer al 3 de març i on també hi van participar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Aquest ha estat el comunicat que ha enviat aquest dilluns als mitjans de comunicació el govern espanyol.

El monarca espanyol va participar, com és habitual, en el sopar previ a l’acte de dona el tret de sortida de forma oficial al MWC. Aquest any, com l’any passat, les càmeres van captar la imatge on es veien tots els representants institucionals asseguts a la mateixa taula. En aquell acte, tant el rei com Sánchez van defensar la “integritat territorial” i la “sobirania nacional” d’Ucraïna, després de la invasió del país per part de Rússia i el seu president, Vladímir Putin. Igualment, tant Colau com Aragonès es van referir al conflicte bèl·lic, que aleshores tot just acabava d’esclatar i que encara avui perdura.

Més notícies
La taula presidencial del sopar del Mobile World Congress (MWC) amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el rei Felip VI, el president de la Generalitat, Pere Aragonès i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez / Blanca Blay (ACN)
Colau i Aragonès han de plantar el Rei al MWC?
Notícia: Colau i Aragonès han de plantar el Rei al MWC?
Comparteix
L'alcaldessa de la capital i el president de la Generalitat han rebutjat el besamans del monarca, però sí que han anat al sopar inaugural del MWC
Felip VI durant el discurs al sopar del MWC 2022
Felip VI i Sánchez enalteixen la “integritat territorial” al sopar del MWC
Notícia: Felip VI i Sánchez enalteixen la “integritat territorial” al sopar del MWC
Comparteix
Ucraïna protagonitza tots els discursos | Aragonès, Colau i Puigneró esquiven el besamans reial
La Fira de la Gran Via, preparada per al Mobile World Congress 2022 / ACN
Pinya al Mobile per tornar a situar Barcelona i Catalunya a ulls del món
Notícia: Pinya al Mobile per tornar a situar Barcelona i Catalunya a ulls del món
Comparteix
Aragonès subratlla la "força" que el congrés aporta al país abans de coincidir al sopar institucional amb Felip VI
El rei Felip VI en una visita al MWC
Felip VI torna a Barcelona pel MWC
Notícia: Felip VI torna a Barcelona pel MWC
Comparteix
El monarca participarà tant en el sopar previ com en la inauguració oficial de l'esdeveniment de tecnologia mòbil i Colau confirma la seva asistència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa