El Gremi d’Hotels i Renfe llancen ofertes combinades per contrarestar la suspensió del MWC

S'ofereixen paquets amb descomptes superiors al 30% per a viatges i allotjament en hotels de 3 i 4 estrelles

El Gremi d’Hotels de Barcelona s’ha aliat amb Renfe per llançar ofertes combinades que ajudin a pal·liar els efectes de la suspensió del Mobile World Congress pel risc del coronavirus. Ambdues entitats han acordat la proposta Promo Barcelona en virtut de la qual es combinen bitllets de tren amb estades a la capital catalana en hotels de tres i quatre estrelles.

La iniciativa s’ha activat aquest dilluns i, segons els seus impulsors, permet aconseguir descomptes superiors al 30%. L’oferta, accessible a través del web de Renfe, està disponible per viatjar a la capital catalana entre els dies 24 de febrer i 1 de març. La companyia ferroviària reforçarà els serveis d’Ave – Llarga Distància en tots els corredors per absorbir la demanda.

L’oferta es pot trobar en tots el serveis que enllacen Barcelona amb Madrid, Andalusia, la costa del Mediterrani i el nord peninsular. Aquesta és la primera iniciativa en la que Renfe i el Gremi d’Hotels de Barcelona col·laboren en la creació d’un producte específic.

El Gremi de Restauradors, crític

Altres gremis, com el de restauradors, s’han pronunciat també avui però, en el seu cas, per picar la cresta a l’Ajuntament. Segons han expressat a Twitter, des de l’entitat agraeixen “la rapidesa amb què el govern ha intentat aturar el desànim col.lectiu” però han afegit que “costa creure que la setmana de les oportunitats pugui compensar la pluja d’euros dels congressistes”, en referència a la iniciativa de Barcelona Turisme anunciada la setmana passada. Davant d’això, el Gremi de Restauradors ha instat el govern de comuns i socialistes a “ocupar-se de les oportunitats de progrés econòmic que sí depenen del consistori”. 

Entre els aspectes clau, els representants de l’hosteleria han esmentat “el Port Olímpic”, les “guinguetes”, “la reforma a la Rambla i el futur de les seves terrasses” o “els contenciosos interposats per restauradors”.

Més informació

Nou comentari