Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fira de Barcelona vol allargar la permanència del MWC i demana “discreció”

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha explicat aquest dilluns la seva intenció de reforçar el partenariat amb la GSMA, l’associació organitzadora del MWC, després de la cancel·lació de l’edició d’enguany.

“Volem reforçar el nostre partenariat amb la GSMA per a prolongar bastants anys més que es quedin amb nosaltres”, ha dit Relat després d’assistir a una reunió convocada pel president de la Generalitat, Quim Torra, amb agents econòmics, socials i institucions per a abordar la cancel·lació del congrés mundial de mòbils. Relat ha posat en valor que per a aconseguir aquest objectiu es necessita “unitat, consens i discreció”, i ha agraït el suport que ha rebut Fira de Barcelona en els últims dies per part de totes les administracions i de tots els sectors.

El president de Fira de Barcelona també ha posat en valor que la institució ha recollit el testimoni per a celebrar per primera vegada el 2021 la fira audiovisual Integrated Systems Europe (ISE). “És una fira que ens ajudarà a apuntalar Barcelona i el seu territori com a plataforma claríssima i pol europeu en tecnologies digitals”, ha destacat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa