Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Creen una web per les empreses afectades per la cancel·lació del MWC
  • CA

Dos emprenedors han creat aquest cap de setmana una pàgina web perquè les empreses afectades per la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) 2020 puguin vendre els seus productes sense sortida. Es tracta de helpafectadosmwc.info, impulsada per David Pugès i Sergi Grimau, que ja han ajudat el centre de jardineria Vivers Barri a vendre ahir dissabte el seu estoc de més de 1.000 plantes en menys de dues hores. “Es tracta d’una plataforma destinada a fusters, retoladors o electricistes. Qualsevol petita o mitjana empresa afectada per la cancel·lació del MWC hi podrà ofertar els seus articles, mobiliaris o serveis. Així podran donar-hi sortida”, ha explicat Salvador Barri, propietari de Vivers Barri, a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio.

A través d’un simple directori, la web farà de pont entre els empresaris damnificats amb productes sense sortida per la no celebració del MWC 2020 i qui pugui estar interessat en comprar algun article –vaixelles, prestatgeries, plantes, il·luminació- a menys preu de l’habitual. El centre de jardineria Vivers Barri de Gavà (Baix Llobregat) ha estat una de les moltes petites empreses afectades per la cancel·lació del Mobile i va decidir fer un outlet aquest cap de setmana amb les flors a preu de cost i descomptes de fins al 70%. A través d’una campanya a les xarxes socials de Pugès i Grimau, Vivers Barri va poder vendre aquest estoc en temps rècord. “Vam vendre unes 1.000 plantes en dues hores”, ha corroborat Salvador Barri.

Els clients van poder trobar plantes de petit format per a casa com les kènties a només 20 euros (en comptes del preu habitual de 45), les jardineres amb flor a 10 euros o les heures i les falgueres a 5 euros. “Feia dos mesos que treballàvem en el muntatge pel Mobile i havíem d’intentar minimitzar les pèrdues després de la seva cancel·lació”, ha precisat Barri, que assegura que els va sorprendre l’èxit de públic, amb llargues cues a la B-210 i enormes problemes d’aparcament a tocar del seu centre de jardineria. “Els Mossos van haver de venir a regular el trànsit a causa de la cua que es va formar”, ha comentat el propietari de Vivers Barri.

Més notícies
El coronavirus no aconsegueix cancel·lar la ISE, la fira audiovisual més gran del món
Notícia: El coronavirus no aconsegueix cancel·lar la ISE, la fira audiovisual més gran del món
Comparteix
Moltes empreses que han cancel·lat la seva assisència al MWC, com Sony o Intel, sí que han assistit a la ISE
La por al coronavirus cancel·la un altre esdeveniment a Barcelona
Notícia: La por al coronavirus cancel·la un altre esdeveniment a Barcelona
Comparteix
Una empresa americana de ciberseguretat no celebrarà un congrés previst per aquesta setmana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa