Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El coronavirus no aconsegueix cancel·lar la ISE, la fira audiovisual més gran del món

El degoteig constant d’empreses que han renunciat al Mobile World Congress per l’epidèmia de coronavirus, totes justificant-se per qüestions de seguretat, és un tema d’estricta actualitat. Tant és així que aquest divendres, els responsables d’organització de la fira més gran de mòbils a nivell mundial, es reunirà per decidir si cancel·la l’edició d’enguany.

Aquests problemes no estan passant als Països Baixos on avui ha començat a Amsterdam la ISE (Integrated Systems Europe), la fira audiovisual més important del món amb un total de 1300 expositors i 80.000 assistents. Segons la revista Channel Partner, moltes empreses que han cancel·lat la seva assistència al MWC, com Sony o Intel, sí que han assistit a la ISE. Altres firmes xineses, com Lenovo o Yealink, també han desplaçat personal a la fira. L’única baixa notòria ha estat la de LG, que va ser una de les primeres en anunciar que no aniria tant a la fira audiovisual com al MWC. Un assistent al congrés ha ensenyat a través de Twitter algunes de les recomanacions sanitàries que ha trobat dins la fira.

Tanmateix, l’aparent normalitat en la celebració d’aquest congrés audiovisual pot determinar el que puguin decidir els organitzadors del MWC. L’any que ve, aquesta fira audiovisual se celebrarà a Barcelona, del 2 al 5 de febrer.

Més notícies

El Govern defensa Barcelona com un destí “segur” tot i la crisi del MWC pel coronavirus

Notícia: El Govern defensa Barcelona com un destí “segur” tot i la crisi del MWC pel coronavirus
Comparteix
La consellera Meritxell Budó reclama “tranquil·litat i prudència”
Notícia: El Govern defensa Barcelona com un destí “segur” tot i la crisi del MWC pel coronavirus - Mobile

Facebook i Cisco tampoc vindran al Mobile pel coronavirus

Notícia: Facebook i Cisco tampoc vindran al Mobile pel coronavirus
Comparteix
La companyia creada per Mark Zuckerberg ho justifica com a "mesura de precaució"
Notícia: Facebook i Cisco tampoc vindran al Mobile pel coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix