La xarxa social Facebook ha decidit cancel·lar la presència dels seus empleats en la propera edició del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, ​​que està previst que se celebri del 24 al 27 de febrer, com a mesura de precaució pel brot de coronavirus, i se suma així a altres grans empreses multinacionals que no acudiran enguany a el major esdeveniment mundial de la indústria mòbil.

“Com a mesura de precaució, els empleats de Facebook no assistiran a el MWC d’aquest any a causa de l’evolució dels riscos de salut pública relacionats amb el coronavirus”, assenyala un portaveu de l’empresa en un comunicat remès a Europa Press. La companyia fundada per Mark Zuckerberg ha assegurat que seguirà col·laborant amb la GSMA, el consorci que engloba la indústria mòbil i que s’encarrega d’organitzar el MWC, i amb els seus socis i els agraeix “tots els seus esforços”.

Cisco, multinacional nord-americana dedicada a la fabricació d’equips de telecomunicacions, també ha anunciat que no assistirà al congrés. Ho ha fet en una piulada, en què ha expressat que han pres la “decisió difícil” de cancel·lar la participació. 

[r:1]

La GSMA celebrarà aquest divendres a Barcelona el seu consell general ordinari, convocat fa mesos i que té lloc cada any abans de la sala, en el qual decidirà si cancel·la la seva celebració. Aquest mateix dimarts, la nord-americana Intel i la xinesa Viu han confirmat que no participaran en el congrés mundial de mòbils, sumant-se a altres companyies com Ericsson, Amazon, Sony, LG, Umidigi, Nvidia, NTT Docomo i Gigaset, mentre que els fabricants tecnològics xinesos Huawei i Xiaomi sí que han confirmat la seva presència.

Les baixes que serien definitives i que, amb molta probabilitat, obligarien a cancel·lar el congrés serien la d’empreses com Huawei o Samsung. Mentre la xinesa Huawei ha anunciat mesures de seguretat com no traslladar a treballadors xinesos a Barcelona, Samsung va afirmar en declaracions al TOT Barcelona que mantenia l’assistència al MWC. 

Més notícies
Notícia: Ni Sony ni Amazon: Ericsson, la baixa més crítica per al Mobile
Comparteix

Ni Sony ni Amazon: Ericsson, la baixa més crítica per al Mobile

La cancel·lació de l'empresa sueca és la que més amenaça el congrés, pel seu potencial efecte dominó
Notícia: Ni Sony ni Amazon: Ericsson, la baixa més crítica per al Mobile - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a febrer 11, 2020 | 18:11
    Ramon febrer 11, 2020 | 18:11
    M'ha arribat el rumor que no sé a quin racó de món hi ha un geni que no és jueu. Però m'estranya.

Nou comentari

Comparteix