El Govern defensa Barcelona com un destí “segur” tot i la crisi del MWC pel coronavirus

La consellera Meritxell Budó reclama “tranquil·litat i prudència”

La portaveu de Govern, Meritxell Budó, ha defensat aquest dimarts que Barcelona és un destí “segur” malgrat la crisi que viu el Mobile World Congress a causa de l’alerta mundial sobre el coronavirus. Budó ha reclamat “tranquil·litat” i “prudència” i ha recordat que no hi ha “cap ordre que digui que viatjar a Barcelona no sigui segur”.

El Govern assegura que a Barcelona i en el conjunt de Catalunya  “hi ha totes les garanties” sanitàries i que es treballa de forma coordinada amb totes les administracions competents (Estat, Ajuntament i Govern). Budó ha subratllat a més que el Govern aborda aquesta crisi seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les europees i les dels organismes propis. “Estem preparats per donar resposta a qualsevol cas que es pugui produir”, ha dit.

Budó no ha volgut pronunciar-se sobre un possible suspensió del Mobile perquè correspon a l’organització “privada” i ha remarcat que no existeix cap advertiment que recomani suspendre esdeveniments d’aquest tipus.

Més informació

Nou comentari