Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
​Xiaomi confirma que assistirà al MWC i reforça les mesures de precaució pel coronavirus
  • CA

Xiaomi ha confirmat que assistirà al Mobile World Congress (MWC), que se celebra a Barcelona del 24 al 27 de febrer, “segons el previst”. En un comunicat, ha informat que davant de la situació provocada pel coronavirus extremaran les mesures de precaució i, per exemple, garantirà que tots els treballadors i alts executius que viatgin de la Xina hauran estat fora del país com a mínim 14 dies abans de l’inici del congrés i no tindran símptomes. A més, garanteixen que l’estand i tots els productes exhibits “es desinfectaran amb freqüència”, així com que el personal del mateix serà de les oficines locals d’Europa i no haurà tingut cap símptoma en els 14 dies previs a la presentació dels nous productes, prevista per al diumenge 23.

La companyia es distancia així de les cancel·lacions de fins a nou empreses pel coronavirus, entre les que hi ha LG, Ericsson, NTT DoCoMo o la més recent: Intel. Xiaomi ha assegurat que la salut és una prioritat per a ells i que seguiran totes les mesures recomanades “per a salvaguardar la salut i el benestar” de treballadors, mitjans de comunicació, clients i socis que els visitin a la fira barcelonina.

Més notícies
La Generalitat i l’Ajuntament asseguren que el MWC no se suspendrà
Notícia: La Generalitat i l’Ajuntament asseguren que el MWC no se suspendrà
Comparteix
Tant el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, com el tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, criden a la calma malgrat les desercions pel coronavirus
Sony també cancel·la la seva assistència al MWC pel coronavirus
Notícia: Sony també cancel·la la seva assistència al MWC pel coronavirus
Comparteix
Sony se suma a les baixes de LG, Nvidia, Ericsson i Amazon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa