Sony també cancel·la la seva assistència al MWC pel coronavirus

Sony se suma a les baixes de LG, Nvidia, Ericsson i Amazon

Sony ha emès un comunicat aquest matí on explica que cancel·la la seva assistència al Mobile World Congress. Al comunicat, l’empresa explica que “ha estat seguint de prop l’evolució de la situació després del nou brot de coronavirus” i que han decidit retirar-se del congrés, ja que concedeixen “la màxima importància a la seguretat i el benestar dels nostres clients, mitjans de comunicació i treballadors”

L’empresa japonesa se suma així a les baixes de LG, Nvidia, Ericsson i Amazon. La notícia arriba just després que l’empresa organitzadora del MWC, GSMA, expliqués a través d’un comunicat que vetarà l’accés al congrés a totes les persones que vinguin de la província xinesa de Hubai, on es va detectar l’origen del coronavirus.

La companyia manté la presentació dels nous models per al 24 de febrer però ho farà a través del seu canal de Youtube. En el comunicat, Sony ha agraït la comprensió i el suport “en aquests temps de canvis”.

Més informació

Comentaris

    Kiko 10/02/2020 11:09 am
    Aquest virus es mortal i s exten molt facilment, no val la penar corre el risc, es pot fer igual l any que be aquesta fira quan la malaltia estigui sota control. Jo no aniria a la Xina de vacances ara mateix, per tant que vingui 1000 xinesos aqui es el mateix risc.
    Por del coronavirus si, clar, comprensible 10/02/2020 11:25 am
    Però ves que no hi hagi algun altre "coronavirus" i virus satèl.lits que acostumen a pressionar empreses, qui sap? Amb l'airet que tira...diuen que a Madrid hi ha un clima més sa!

Nou comentari