Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La nord-americana Intel tampoc assistirà al MWC
  • CA

Intel ha estat la desena companyia que ha cancel·lat la seva participació al Mobile World Congress pel risc del coronavirus, segons han confirmat fonts de la companyia a l’ACN. D’aquesta manera se suma a les xineses Umidigi i Ulefone, les japoneses Sony i NTT Docomo, les nord-americanes Amazon i Nvdia, la sud-coreana LG, la finlandesa Ericsson i l’alemanya Gigaset, que des de la setmana passada han anat informant que no participaran de la fira que se celebra del 24 al 27 de febrer. Com aquestes, Intel ha explicat que ha decidit cancel·lar la seva participació per precaució davant la situació provocada pel coronavirus. En el cas d’Intel, estava previst que viatgés a Barcelona el seu CEO, Bob Swan.

En un breu comunicat, la companyia ha explicat que “la seguretat i el benestar” dels treballadors i socis són la “principal prioritat” i que per això han decidit suspendre la seva participació al Mobile “per precaució”. Intel ha agraït a GSMA la seva “comprensió” i ha esperat assistir i donar suport a futurs esdeveniments del MWC. Intel tenia previst celebrar un esdeveniment el diumenge 23 de febrer a la Llotja de Mar per donar a conèixer les novetats de la marca en 5G i intel·ligència artificial.

“No està sobre la taula” suspendre el MWC

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha insistit que no està sobre la taula suspendre el Mobile World Congress pel risc del coronavirus i ha assegurat que és “plenament segur” participar-hi. En declaracions a TV3, Aragonès ha recordat que no hi ha cap cas de coronavirus a Catalunya i ha defensat que, en tot cas, el sistema sanitari català “està preparat”. Per això, ha afirmat que es donen “totes les condicions perquè se celebri amb normalitat”. El vicepresident ha explicat que està “en contacte permanent” amb GSMA i Fira de Barcelona i que hi ha “plena coordinació”. Aragonès, com el conseller de Polítiques Digitals, ha dit que cal “fer front a l’epidèmia de la port i el neguit, més que no pas a una epidèmia mèdica”.

Més notícies
​Xiaomi confirma que assistirà al MWC i reforça les mesures de precaució pel coronavirus
Notícia: ​Xiaomi confirma que assistirà al MWC i reforça les mesures de precaució pel coronavirus
Comparteix
La companyia garanteix que els treballadors i alts executius portaran com a mínim 14 dies fora de la Xina
La Generalitat i l’Ajuntament asseguren que el MWC no se suspendrà
Notícia: La Generalitat i l’Ajuntament asseguren que el MWC no se suspendrà
Comparteix
Tant el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, com el tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, criden a la calma malgrat les desercions pel coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa