Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova baixa d’un gegant de les ‘telecos’ al Mobile 2021
  • CA

El gegant britànic de les telecomunicacions BT se suma a la llista de baixes del Mobile World Congress 2021 i no participarà presencialment a la fira a Barcelona, segons ha avançat Light Reading i han confirmat fonts de la companyia a l’ACN. L’anunci de BT arriba després que altres empreses multinacionals com Ericsson, Nokia, Sony, Facebook i Oracle també hagin confirmat en els darrers dies que no viatjaran a la capital catalana per participar al congrés.

L’empresa assegura que “després d’una atenta reflexió” ha decidit que jugarà “un paper actiu en els elements virtuals” del congrés de telefonia mòbil que organitza la GSMA , però no enviaran delegats a l’esdeveniment. “Seguim valorant la nostra llarga relació amb GSMA i reconeixem l’enorme enfocament que han posat en la protecció dels assistents. Tot i això, protegir els nostres empleats i clients continua sent la nostra principal responsabilitat”, afirmen en un comunicat remès a l’ACN.

L’organització de l’esdeveniment confia en el format mig virtual, mig presencial, per mantenir el congrés del 28 de juny a l’1 de juliol. Ja va ser ajornat un cop –del febrer al juny– i de moment les institucions polítiques tanquen files amb la GSMA per blindar les dates encara que l’assistència sigui molt inferior a la d’abans de la pandèmia.

El degoteig va començar dimarts, amb l’anunci d’Ericsson. La seva cancel·lació va ser tot un mal presagi, després que l’any passat desencadenés també una allau de baixes que va obligar a suspendre l’edició 2020 malgrat que la pandèmia encara no havia arribat oficialment a Europa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa