GSMA ha decidit posposar el Mobile World Congress fins al juny del 2021 amb l’esperança que llavors existeixi una vacuna per la Covid-19 o que, almenys, la lluita contra la pandèmia estigui molt millor organitzada, segons han avançat alhora El Periódico i La Vanguardia. L’empresa organitzadora del MWC ja havia avisat la setmana passada que retardar el congrés era una possibilitat molt real i finalment ha guanyat l’opció més conservadora. Les noves dates seran del 28 de juny a l’1 de juliol.

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha explicat que el congrés es podria haver celebrat en les dates previstes –de l’1 al 4 de març–, “però hem preferit donar més temps perquè es produeixin més avanços per part de la indústria farmacèutica”, ha dit una declaració pública. Hoffman ha assegurat que fins ara tenien garantida la participació de 78 de les 100 empreses més importants del sector i que esperen que al juny se n’hi sumin algunes més.

Segons l’empresa organitzadora, la notícia ha tingut molt bona acollida entre els seus clients perquè consideren que al juny es donaran millors condicions per celebrar el congrés, que tot i això segurament combinarà un format híbrid amb ponències presencials i virtuals. Qui no haurà rebut amb gaire entusiasme l’anunci de GSMA és el sector turístic barceloní, que sempre registra grans xifres d’activitat durant el Mobile.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a setembre 23, 2020 | 15:12
    Observador setembre 23, 2020 | 15:12
    Malaurdament crec que l'ajornament serà "Ad calendas graecas".

Nou comentari

Comparteix