Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ericsson torna a comprometre el Mobile: no hi participarà per segon any
  • CA

La companyia sueca de telefonia Ericsson torna a posar en un compromís el Mobile World Congress de Barcelona. Segons han avançat diversos mitjans i ha confirmat la companyia al TOT Barcelona, per segon any declina participar a la trobada mundial dels mòbils a causa de la Covid-19. L’any passat la seva decisió va generar una reacció en cadena d’anuncis de baixa, que va obligar la patronal GSMA a suspendre la fira poc abans de la data prevista.

“En vista dels continus efectes de la Covid-19 i tenint en compte que la nostra principal responsabilitat és la salut i benestar de la nostra gent, hem decidit no participar al MWC 2021“, indica per correu electrònic, en ser preguntada per aquest mitjà. I afegeix: “Aquesta dura decisió és el reflex del nostre compromís amb la gestió de la pandèmia des del punt de vista de les persones i en relació a la seva mobilitat mentre es desenvolupen els programes de vacunació a tot el món”. “Esperem tornar a participar en futurs esdeveniments i seguir col·laborant estretament amb GSMA i els socis de el sector”, conclou.

La nova absència d’Ericsson també arriba en mal moment, hores després que la GSMA hagi anunciat un cribatge massiu per garantir la seguretat sanitària i celebrar l’esdeveniment en les dates previstes, del 28 de juny a l’1 de juliol. L’organització ja va ajornar un cop la cita, del febrer al juny, i ha hagut de negar els rumors d’un segon endarreriment. De moment manté el calendari amb la promesa d’adaptar-se a “qualsevol canvi” si fes falta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borbonladron a març 09, 2021 | 14:58
    borbonladron març 09, 2021 | 14:58
    Per que no confessen quan els hi ha pagat la puta espanya per no venir?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa