Degoteig de cancel·lacions al Mobile: Oracle tampoc hi assistirà

Es converteix en la cinquena empresa que cancel·la la seva participació

L’empresa de software Oracle Corporation ha comunicat que no participarà presencialment al Mobile World Congress (MWC) de 2021 a Barcelona –que està previst que se celebri entre el 28 de juny i l’1 de juliol– causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus.

Així ho han explicat fonts d’Oracle a Europa Press, i la companyia segueix els passos d’Ericsson, Nokia, Sony i Facebook, que han comunicat aquesta setmana que no acudiran a l’esdeveniment, després que dilluns l’empresa organitzadora GSMA anunciés que requerirà un test negatiu per entrar a el recinte, en el qual preveu reunir fins a 50.000 assistents aquest any.

La multinacional tecnològica nord-americana Oracle va ser una de les firmes que va decidir cancel·lar la presència dels seus empleats en l’edició de l’MWC del 2020 –que estava prevista de l’24 a l’27 de febrer– abans de la seva cancel·lació a causa de la pandèmia i les anul·lacions d’empreses.

Aquest mateix dijous, la xarxa social Facebook ha comunicat també que no participarà presencialment en l’edició de 2021 de l’MWC causa de la situació sanitària. Algunes de les empreses que han cancel·lat la seva assistència presencial han confirmat, però, que participaran en els esdeveniments de manera telemàtica, com la finladesa Nokia o Facebook.

Més informació

Comentaris

    Otro logro más del supremacista proceso independentista. 12/03/2021 8:52 am
    Al final sólo quedarán los cerdos de Osona.
    177
    144
    Respon

Nou comentari