Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’efecte dominó continua: Facebook tampoc anirà al Mobile

Nou cop a la línia de flotació del Mobile World Congress 2021. Segons ha avançat la SER, Facebook ha anunciat que tampoc assistirà al congrés, previst entre el 28 de juny i l’1 de juliol, pel temor a la pandèmia i se suma així a altres grans multinacionals com Nokia, Sony i Ericsson, que en els últims dos dies s’han donat de baixa del MWC i posen en perill la seva viabilitat. La seva política de prevenció de riscos i protecció de la salut desaconsella anar a fires presencials fins passat el mes de juny per culpa de la pandèmia. Tot i això, Facebook té previst explorar l’opció de participar virtualment a la fira. El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, confiava que la baixa d’Ericsson –clau per al MWC– no provocaria un ‘efecte contagi’.

En el cas de Nokia, el grup finlandès ha emès una declaració argumentant que la decisió té com a objectiu “preservar la salut dels treballadors, clients i socis”. “Donada la naturalesa internacional de l’esdeveniment i un desplegament de les vacunes en les seves primeres fases, hem pres la meditada decisió de participar únicament de forma virtual”, ha afegit el grup. El buit presencial que deixarà Nokia és un dels més rellevants, ja que la companyia tenia reservats tres estands que sumaven gairebé 1.700 metres quadrats. Pel que fa a Sony, l’empresa japonesa comptava amb dos espais que junts sumaven més de cinquanta metres quadrats, mentre que l’espai que ocupava Ericsson era de més de 6.000 metres quadrats.

Sony assegura que no participarà al MWC 2021 i no matisa si estudia formar part dels esdeveniments no presencials, com ha fet Nokia. La multinacional assenyala que “a mesura que el món es desplaça cada vegada més cap a les oportunitats digitals i en línia per evitar la propagació de la covid-19, Sony es comunicarà de manera que pugui oferir les notícies sobre els seus productes “a un públic més ampli”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa