Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 12 i 13 de març
  • CA

El cap de setmana porta de nou multitud de plans i propostes a Barcelona. La pluja donarà treva, tot i que no seran dies de temperatura estival. Però faci fred o calor l’agenda de la ciutat ofereix molta varietat d’activitats que s’adapten a tots els gustos i episodis climàtics.

La següent selecció d’actes i cites permeten omplir el matí, tarda i vespre de dissabte i de diumenge per gaudir d’un cap de setmana ideal.

Dissabte 12 al matí

La Fabra i Coats rep el festival GRAF BCN, que fa d’altaveu i aparador dels autors de còmic independents. És una cita consolidada entre els amants de les novel·les gràfiques i les petites editorials locals o alternatives. L’entrada costa dos euros i el programa inclou una quinzena d’actes.

Dissabte 12 a la tarda

Després de fer el cultureta a Sant Andreu, creuem mitja ciutat per anar de compres. El Generator Hostel de l’Eixample (c. Corsega 373) acull el 8037 Market: autors residents i locals hi venen les seves marques de roba, calçat, complements… Accés gratuït, de 13h a 21h.

Dissabte 12 a la nit

Més val agafar forces al vespres perquè la nit de dissabte serà llarga: el Festival Internacional de Creativitat Digital i Música Electrònica MUTEK Barcelona proposa una sessió de matinada al club Nitsa. La Nocturne 3 comptarà amb els creadors D.N.S. (UK/ES), Shygirl (UK), ascendant vierge (BE), Chica Gang (ES), Vincent Lemieux (CA/QC), oma totem (ES/CAT), Shackleton (DE/UK) and Josey Rebelle (UK). Sense restriccions d’aforament ni passaport COVID.

Diumenge 13 al matí

I després de tanta festa, un diumenge molt slow. L’últim matí de cada setmana els Jardins del Baluard obren portes per gaudir d’un oasi de verd i pau enmig de les Drassanes. Aquest espai emmurallat pertany al Museu Marítim de Barcelona i no s’hi pot accedir la resta de la setmana, així que la visita val doblement la pena. 

Diumenge 13 a la tarda

El festival Dansa Metropolitana inunda d’espectacles els municipis de la primera corona aquest mes de març. Diumenge a la tarda n’acull mitja dotzena, per exemple als teatre Lliure (Barcelona) i Margarida Xirgu (Badalona) i Segarra (Santa Coloma). La programació completa es pot consultar aquí.

Diumenge 13 a la nit

La cirereta del cap de setmana és el nou mirador urbà Unlimited Barcelona, situat a la Torre Urquinaona. Una proposta privada que fa entrar la ciutat al selecte club de capitals amb aquest tipus d’exitosos punts panoràmics. Hi van usualment turistes, però el barceloní també pensa en el públic local amb propostes especials per la posta de sol o una copa de cava amb vistes.

Més notícies
Floquet de Neu / Zoo de Barcelona
Colau s’escuda en el colonialisme per negar un homenatge a Floquet de Neu
Notícia: Colau s’escuda en el colonialisme per negar un homenatge a Floquet de Neu
Comparteix
L'Ajuntament de Barcelona diu que estudia organitzar el seu propi acte de record a l'icònic goril·la albí
Treballadora d'una 'dark kitchen' a Barcelona / ACN
Barcelona desterra les macrocuines i veta nous súpers fantasma
Notícia: Barcelona desterra les macrocuines i veta nous súpers fantasma
Comparteix
Llicència obligatòria per a restaurants que reparteixin a domicili d'aquí un any
Urinari intel·ligent que s'ha posat en marxa com a prova pilot a l'Hospital del Mar
L’Hospital del Mar posa a prova un urinari intel·ligent
Notícia: L’Hospital del Mar posa a prova un urinari intel·ligent
Comparteix
Es tracta d'una col·laboració amb l'start-up Kamleon i Aigües de Barcelona per testar un nou tipus d'urinari
Botellot durant la Mercè de 2021 a la plaça Espanya / Jordi Play
S’ha de legalitzar el botellot?
Notícia: S’ha de legalitzar el botellot?
Comparteix
Beure al carrer és il·legal, a menys que es consumeixi a la terrassa d'un bar o restaurant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa