Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona entra al club de ciutats amb miradors als gratacels
  • CA

Barcelona estrena un mirador en un gratacel privat, un format d’atracció turística molt estès al món però que a la capital catalana no havia trobat espai de moment. Es tracta d’Unlimited Barcelona, que es presenta aquest dimecres i obre portes el 12 de març a la plaça Urquinaona. Se li sumarà aviat, com ja s’havia anunciat, un mirador a la icònica Torre Glòries.

Unlimited Barcelona està ubicat a la Torre Urquinaona, un edifici racionalista d’Antoni Bonet Castellana de finals dels 60. Té 22 pisos i planta octogonal, amb una pell de ceràmica fosca molt característica. Les vistes panoràmiques 360º des de la planta 20 –a 70 metres d’alçada– posaran al mapa de la ciutat una obra i un arquitecte reconeguts però fins ara força eclipsats.

Estarà obert tot l’any: els 7 dies de la setmana només en juliol i agost, la resta de mesos només els caps de setmana i festius. Els primers visitants, per tant, hi podran accedir en dissabte i diumenge de 10h a 22h. A més de gaudir de les vistes, en aquest espai de 500 m2 podran contemplar plafons ceràmics com els de la façana i escoltar explicacions sobre l’skyline de la ciutat a través del propi telèfon intel·ligent. Els nens podran fer un recorregut gratuït amb sorpresa final.

Panoràmica de Barcelona des de l'Observatori Fabra / Jordi Play
Panoràmica de Barcelona des de l’Observatori Fabra / Jordi Play

Els tiquets ja estan a la venda a la web. L’entrada estàndard costa 12 euros, però durant la posta de sol –el moment amb més demanda– s’eleva fins a 22 euros per persona. Per arrodonir l’experiència, ofereixen també copes de cava. Els menors de 5 anys entren de franc i els nens de 5 a 14 anys tenen descompte, igual que els majors de 65 anys, les persones amb discapacitat i els grups de 4.

Altres opcions

El mirador de les Glòries va anunciar la inauguració per aquesta tardor, de la mà del Grup Mediapro i Merlin Properties. Mentrestant, els visitants poden gaudir d’altres punts panoràmics, com la creu que corona el turó del Park Güell, les torres de la Sagrada Família, el terrat d’alguns hotels del 22@, els telefèrics del Port i de Montjuïc o la torre de telecomunicacions de Collserola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa