Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Miradors gratuïts per veure Barcelona sencera des de les altures
  • CA

Els búnquers del Carmel són el lloc predilecte per molts dels que volen observar Barcelona des de les altures. És gratuït i, si el temps acompanya, és un pla genial per fer amb amics, familiars o amb la parella. A més, des del centre de la ciutat s’arriba en poc més de mitja hora. Més enllà d’aquest mirador, la ciutat ofereix molts més punts de vista des d’on ser vista.

Mirador de Torre Baró

A la carretera Alta de les Roquetes, número 309, es pot veure la capital de Catalunya des del barri de Torre Baró, al districte de Nou Barris. Aquest mirador es va restaurar l’any 1989 i des d’aquí es poden veure els districtes de Nou Barris, Horta, Sant Andreu i Sant Martí. Si mirem una mica més enllà, es pot veure el riu Besòs i la muntanya de Collserola. També apareixen a la vista els municipis de Santa Coloma, Sant Adrià del Besòs i Badalona. Aquestes són unes vistes panoràmiques de la Barcelona més humil.

Mirador d’Horta

A la carretera Horta a Cerdanyola es pot veure Barcelona en 360 graus des d’una altra perspectiva. Es tracta d’un mirador de l’any 1995. A tocar hi ha el Velòdrom, els barris d’Horta i de Montbau. Al fons, el mar.

Mirador – Torre de Collserola

Un dels clàssics. Es troba a la carretera de Vallvidrera al Tibidabo. És un dels símbols de Barcelona des dels Jocs Olímpics de l’any 1992 i és el mirador més elevat sobre el pla de la ciutat, perquè està a 560 metres sobre el nivell del mar.

Mirador de Sarrià

Està més avall que el mirador de la Torre de Collserola, però també ofereix unes fantàstiques vistes de la ciutat. A més, és una de les entrades al Parc de Collserola. Es va inaugurar l’any 1992.

MUHBA – Turó de la Rovira

Aquest mirador és el clàssic dels clàssics. Probablement, és el més conegut de tot. Aquí s’hi troben els búnquers del Carmel, refugi dels veïns i veïnes de la zona durant la Guerra Civil. A més de veure la ciutat a banda i banda del Turó de la Rovira, s’hi pot observar de tot, com propostes de matrimoni en directe.

Mirador de l’Alcalde

Dedicat a l’exalcalde de l’època franquista Josep Maria Porcioles, va ser dissenyat per Joan Josep Tharrat i ha tornat a néixer, com aquell que diu, des de l’any 2009, quan va ser reinaugurat. Des d’aquí es pot albirar la ciutat i el port.

Mirador de Colom

L’únic que és de pagament -sis euros els adults i quatre els nens d’entre quatre i 12 anys i els jubilats-. Malgrat això, val la pena, si es vol observar la ciutat des de les altures i des del mirador més cèntric de la capital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa