Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La premsa madrilenya es fa ressò de la polèmica del Primavera Sound 2023
  • CA

La premsa madrilenya ha corregut a fer-se ressò de la notícia que el festival de música Primavera Sound es dividirà en dos el 2023 i un cap de setmana es farà a Barcelona i l’altre a Madrid. El diari conservador ABC diu que el festival “fa les maletes… a mitges”. D’altra banda, el portal Libertad Digital informat de la bona nova per la Comunitat de Madrid, en un to neutre. La premsa regional també ha estat al cas de les novetats. Bona prova d’això és el Diario de Burgos, que ha informat de les últimes novetats d’aquest festival amb ADN barceloní.

El Primavera enguany celebrarà una edició prolongada d’11 dies a la capital catalana, amb més de 500 concerts repartits en dues setmanes. Veïns del Fòrum, on té lloc, van posar el crit al cel per les molèsties que comporta. I el festival va amenaçar de marxar del tot a Madrid per les condicions municipals en la cessió de l’espai. Finalment, ha decidit complir-ho a mitges de cara a l’any vinent: el primer cap de setmana del festival (1-3 de juny) serà a Barcelona i el segon (8-10 de juny) es traslladarà a Madrid. Concretament a la Ciudad del Rock d’Arganda del Rey.

Entre la desfeta per complet del PP, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, té motius de celebració. La líder madrilenya ha aplaudit l’arribada del festival de música Primavera Sound a la capital d’Espanya pel 2023. “Grans notícies”, ha afirmat Ayuso. “Cada cop són més els projectes culturals, gastronòmics o turístics que escullen aquesta regió lliure, oberta i pujant“, ha afegit.

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jordi Martí, ha celebrat la notícia. “Barcelona continua exportant pel món els festivals creats a la ciutat”, ha dit a través de Twitter. El periodista Jordi Basté no ha donat crèdit als motius d’alegria dels màxims representants de la capital catalana i ha opinat obertament sobre aquesta notícia, que considera un error per la capital catalana. “En canvi no li molesta que s’hagi celebrat un Primavera a Sao Paulo? Sembla que li caigui malament Madrid”, li ha respost Martí al periodista, a través del programa El món a RAC1. “I si s’hagués fet a París també li molestaria? No comparteixo la seva visió”, li ha recriminat el tinent d’alcalde de Cultura a Basté.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa