El Primavera Sound podria marxar de Barcelona el 2023 per les dificultats que els està posant l’Ajuntament per organitzar la pròxima edició del festival. “Ens han dit que no volen aquest model i nosaltres en aquests moments estem buscant una altra ciutat on fer-lo”, ha explicat un dels directors del festival, Gabi Ruiz, en una entrevista a la Vanguardia.

Ruiz ha lamentat que el govern municipal només està posant traves perquè “no li interessa el Primavera Sound” i ha denunciat que no estan fent “cap esforç” per buscar l’entesa amb l’organització. Segons el directiu, el Primavera Sound vol celebrar el festival en dos caps de setmana consecutius al Fòrum, però l’Ajuntament els vol multiplicar per 17 el preu que paguen per llogar l’espai.

Segons Ruiz, el festival no demana ajudes ni subvencions, sinó poder organitzar amb antelació l’edició del 2023, ja que sense tenir el contracte tancat no poden començar a negociar el cartell ni fer les contractacions necessàries. “El festival va impressionar l’alcaldessa, però altres nivells de l’Ajuntament no han mostrat gens d’interès”, assegura.

Falta de diàleg

Els organitzadors del Primavera Sound han criticat la negativa del consistori a poder celebrar el festival en dos caps de setmana perquè la segona data, diuen, coincideix amb un cap de setmana en el qual no es poden fer esdeveniments al Fòrum per garantir el descans dels veïns. També critiquen el regidor d’Esports, el socialista David Escudé, per no haver-se volgut reunir amb ells malgrat que fa cinc mesos que li demanen una trobada.

“Ens porten a la ruïna perquè no podem treballar”, afegeix. “Intentem raonar amb ells, però ara, de veritat, ho deixem córrer”. Ruiz ha recordat que el Primavera Sound ha obert una oficina a Madrid i que ell té previst mudar-se a la capital espanyola per impulsar nous projectes allà perquè “ara hi ha moltes més oportunitats”. El directiu considera que Barcelona va cap a “una depressió” i ha demanat a l’Ajuntament que faci autocrítica.

Comentaris

  amb comú no podem Desembre 16, 2021 | 09:53
  l'ajuntament de Barcelona posant dificultats, no pot ser ... la chanet sanz i la frau kolau, s'ho estan carregant tot.
  Guim Desembre 16, 2021 | 11:52
  Prou xantatges i més si ens ve de La Vanguardia. Bon vent i barca nova.
  la iaia maria Desembre 17, 2021 | 09:10
  Fins quan aguantareu la colau and cia. Deixara Bcn "como un solar"
  JordiP Desembre 17, 2021 | 11:05
  El cap de l'estat i els seus assessors de camisa blau ens van robar bancs i empreses grans. Renault ha tancat la Nissan. Mahle ja no te clients. De poc s'ens emporten el Mobile i ara el Primavera Sound està al caire del penyasegat. Sobrevolant el trist camp de la batalla està el voltor madrileny. La promesa de l'assassí Queipo de Llano sembla estar més aprop que mai. La Colau i la Sanz ja poden posar-se el barret de palla i aixecar l'asfalt de la Zona Franca per a plantar cols i naps. Què felicitat! Viure a Barcelona igual que al poble! On tenen la neurona aquestes flipades????? Estàn matant Barcelona!!! I compte! Que al darrere va tot Catalunya!!!

Nou comentari