Amb la col·laboració de

La setmana vinent torna a obrir la restauració a la ciutat, així que avui ens proposem recomanar-vos alguns llibres que parlin d’on i com menjar a la ciutat de Barcelona. Perquè el confinament sempre és més dur amb la panxa buida, així que avui us presentarem un parell de llibres perquè tingueu idees de cases de menjar i restaurants de tota la vida per tal de fer un bon mos i donar un cop de mà al gremi de la restauració que li ha tocat ser a la banqueta unes quantes setmanes.

Culinary Backstreet Barcelona (Triangle)

No us enganyaré, aquest és un llibre més pensat per a visitants de la ciutat que no pas per a barcelonins de tota la vida, però en realitat, què és un barceloní de tota la vida? El llibre Culinary Backstreet Barcelona. Una guía para comer en la ciudad no deixa de ser una excusa per tal de passejar per restaurants històrics, barri a barri, i tornar a casa rodolant.

Barcelona a peu de porc (Cossetània)

Aquest és un llibre especial perquè recorre ja no els restaurants, sinó les cases de menjar. Els llocs on el més lleuger que us serviran seran uns callos. Els llocs de tota la vida, d’esmorzars de forquilla, de plats de sucar-hi pa, de tradició i cullera. El millor del llibre és que hi ha les receptes semi-secretes d’alguns dels cuiners i cuineres d’aquestes cases de menjar. Una joia de llibre i de receptari que en Ricard Martín es va treure del barret per compartir amb vosaltres.

Què, ja us hem fet venir gana? Doncs passeu per la llibreria aquest cap de setmana que a partir de dilluns tindreu feina amb les estovalles!

Nou comentari

Més notícies
L'Avinguda de les Il·lusions, de Xavi Barroso / Llibreria la Carbonera

Dos viatges literaris pel cap de setmana sense sortir de Barcelona

Novetats i recomanacions de llibretera per gaudir de les millors lectures barcelonines
Amb la col·laboració de La Carbonera

Sis personatges en cerca de lector (infantil)

Les noves col·leccions per als petits que més han triomfat en les reserves i vendes online durant el confinament i en la desescalada
Amb la col·laboració de La Carbonera

Llibres per a un confinament per coronavirus

Cinc títols adequats per matar el temps lliure addicional sobrevingut pel tancament de molts equipaments
Cadires d'una terrassa recollides després de les noves restriccions / Europa Press

Bars i restaurants podran obrir fins al toc de queda

Es mantenen el toc de queda, confinament de cap de setmana i el tancament perimetral de Catalunya