Amb la col·laboració de

On menjar bé a Barcelona ara que reobren els bars

Novetats i recomanacions de llibretera per gaudir de les millors lectures barcelonines

La setmana vinent torna a obrir la restauració a la ciutat, així que avui ens proposem recomanar-vos alguns llibres que parlin d’on i com menjar a la ciutat de Barcelona. Perquè el confinament sempre és més dur amb la panxa buida, així que avui us presentarem un parell de llibres perquè tingueu idees de cases de menjar i restaurants de tota la vida per tal de fer un bon mos i donar un cop de mà al gremi de la restauració que li ha tocat ser a la banqueta unes quantes setmanes.

Culinary Backstreet Barcelona (Triangle)

No us enganyaré, aquest és un llibre més pensat per a visitants de la ciutat que no pas per a barcelonins de tota la vida, però en realitat, què és un barceloní de tota la vida? El llibre Culinary Backstreet Barcelona. Una guía para comer en la ciudad no deixa de ser una excusa per tal de passejar per restaurants històrics, barri a barri, i tornar a casa rodolant.

Barcelona a peu de porc (Cossetània)

Aquest és un llibre especial perquè recorre ja no els restaurants, sinó les cases de menjar. Els llocs on el més lleuger que us serviran seran uns callos. Els llocs de tota la vida, d’esmorzars de forquilla, de plats de sucar-hi pa, de tradició i cullera. El millor del llibre és que hi ha les receptes semi-secretes d’alguns dels cuiners i cuineres d’aquestes cases de menjar. Una joia de llibre i de receptari que en Ricard Martín es va treure del barret per compartir amb vosaltres.

Què, ja us hem fet venir gana? Doncs passeu per la llibreria aquest cap de setmana que a partir de dilluns tindreu feina amb les estovalles!

Més informació

Nou comentari