Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incident ressuscita el Pinotxo Bar a la Boqueria per unes hores

Sorpresa al local 465 del mercat de la Boqueria aquest divendres al vespre. Ha aparegut de nou el cartell de Pinotxo Bar. Com es pot comprovar en la imatge a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, es llegia clarament el nom antic del local, amb la foto d’homenatge a Juanito al damunt. Què ha passat? Hi ha resolució judicial? No. Així ho confirma el gerent del mercat de la Boqueria, Òscar Ubide, que explica a aquest diari que es va produir un petit incident quan els va caure la cinta que tapava el nom en el tendal que encara roman a la parada. Per resoldre l’incident, van decidir plegar el tendal i aquest matí a primera hora del matí ja estava ocult novament el nom de Pinotxo Bar.

Una imatge de la Boqueria captada aquest divendres al vespre CEDIDA/ TOT BARCELONA

Disputa pel nom de Pinotxo Bar

D’ençà de la mort del Juanito el passat 11 d’abril cambrer durant 75 anys i propietari del Pinotxo Bar del mercat de la Boqueria, que aquest mercat ha quedat orfe d’una de les seves ànimes. De fet, el Pinotxo va tancar coincidint amb les obres del mercat, però no va tornar a obrir un cop aquestes van acabar. Joan Bayén es va jubilar i va decidir traspassar el negoci. Actualment, es viu una disputa pel futur de l’icònic Pinotxo. Els nous responsables de l’històric negoci no poden utilitzar aquesta denominació fins que es resolgui un procés judicial en marxa. La mesura cautelar de retirar del nom original de la parada 465 del mercat, i des del 20 de març no es veu el cartell del Pinotxo Bar per ordre del Jutjat Mercantil número 9 de Barcelona. Així ho va demanar en ‘Juanito’ quan va penjar el davantal el passat mes de desembre.

De fet, poques hores després de la mort de Juanito va transcendir una carta dels seus advocats que havia deixat preparada Juan Bayén, en què es relatava la situació que havia viscut els darrers mesos al bar, on denunciava haver estat víctima de vexacions i humiliacions per part dels seus familiars, que intentaven fer-ho fora i apropiar-se de tot el negoci.

La parada del bar aquest dissabte al matí, amb el tendal recollit i el nom ocult TOT BARCELONA

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa a abril 22, 2023 | 12:57
    Rosa abril 22, 2023 | 12:57
    Quina pena
  2. Icona del comentari de: MS Arboix a abril 22, 2023 | 17:03
    MS Arboix abril 22, 2023 | 17:03
    Quina pena, ara es un bar com molts portat per xinesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa