Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els racons preferits dels famosos enamorats de Barcelona
  • CA

Barcelona ha captivat directors de cinema, estrelles de Hollywood, models i cantants internacionals. La ciutat comtal té una aura màgica que atrau turistes d’arreu, però també famosos habituals a la premsa rosa. Un dels primers noms que ens ve al cap en pensar en un enamorat de Barcelona és Woody Allen, que ha manifestat públicament en més d’una ocasió que la capital catalana és el seu plató preferit: “És una ciutat encantadora. L’estiu que vaig passar allà va ser un somni”, deia a TV3 fa uns anys.

Els fets parlen per si sols: va gravar a la capital catalana la mítica pel·lícula Vicky Cristina Barcelona, que fa un recorregut pels carrers més mítics d’una ciutat a la que tracta com un personatge més de l’elenc.

Una altra estrella internacional relacionada amb el món del cinema que parla meravelles de Barcelona és Robert de Niro. L’exitós actor nord-americà compta amb un grup hoteler molt important, el que va ampliar amb una adquisició a la capital. L’hotel Torre Catalunya es va convertir en el quart establiment de la seva cadena: “Per mi és una gran ciutat. La veritat és que no era gaire conscient de la situació política a Catalunya i me n’he informat per una amiga i per nosaltres això no és cap problema. Jo estic enamorat de la ciutat i m’encantarà promocionar-la”, va dir en la presentació. Aquesta inversió, però, va finalitzar el gener d’aquest any quan van posar-lo a la venda.

Robert de Niro, amb els companys en la presentació del seu hotel a Barcelona / Europa Press

El també actor John Malkovich també es desfà en elogis sempre que li pregunten sobre Barcelona. Entusiasta de la cultura mediterrània, visita Catalunya sempre que pot i ha deixat clar en moltes ocasions que és un gran admirador de l’arquitectura modernista. Expert en l’arquitecte Josep Maria Jujol, també ha actuat a Barcelona amb la seva obra Hysteria, que recrea la vida de Salvador Dalí.

Fes clic a la imatge per veure el reportatge sobre John Malkovich a Catalunya / TV3

Si canviem de registre i pensem en el món musical, podem parlar de Kylie Minogue, una cantant estrangera que sempre s’ha mostrat interessada per la ciutat comtal. L’australiana va ser parella del model Andrés Velencoso, qui li hauria mostrat un lloc que va acabar enamorant-la. De fet, van acabar establint aquí la seva residència habitual i ha actuat al Palau Sant Jordi en moltes ocasions. A més a més, el videoclip de la cançó Slow el va gravar a la zona alta de la ciutat, amb unes vistes increïbles.

I què en pensen els afortunats titulars d’alguna estrella al passeig de la fama de Los Angeles? L’actriu i guanyadora d’un Oscar Gwyneth Paltrow va descobrir Espanya quan només tenia 15 anys, quan va passar uns mesos amb una família d’intercanvi. Curiosament, no ha perdut la relació amb ells i és habitual que passin uns dies de vacances junts de tant en tant. Se’ls ha vist gaudir de l’oferta turística de Barcelona en moltes ocasions, un destí que qualifica de la ciutat dels seus somnis. Ha compartit fotos de l’interior de la Sagrada Família i, fins i tot, s’ha atrevit a deixar escrit algun missatge en català.

Per una altra banda, que a Barcelona se celebri la passarel·la 080 fa que s’hi reuneixen alguns dels models més prestigiosos del moment. Aquesta setmana de la moda és una de les més importants i reconegudes, del que són ben conscients Bar Refaeli i Juan Betancourt. Cap dels dos no se la perd mai, un compromís de feina que sempre aprofiten per deixar-se veure passejant per algun dels seus racons.

La model israeliana és un dels atractius principals de la desfilada de Desigual. Assegura que viatja a Barcelona sempre que pot, també en viatges de plaer. Ha acudit a molts partits del Barça i també aprofita per anar de compres per Passeig de Gràcia. Juan Betancourt, per la seva banda, també apareix sovint per la fanzone del Barça quan ve de visita a la ciutat. Més d’una vegada ha assegurat que venir a Barcelona sempre el fa feliç, especialment quan té temps de passar una estona a la platja.

Potser no té tant de mèrit que un català com Jordi Cruz parli meravelles de Barcelona, però sí que agrada veure que ha aconseguit transmetre l’amor cap a la ciutat a la seva xicota estrangera. L’arquitecta brasilera Rebecca Lima s’ha traslladat aquí per viure amb el xef, una parella que no dubta en compartir imatges romàntiques a Instagram sense parar. Rebecca es mostra entusiasmada i deixa clar que la ciutat li ha robat el cor. Mostra els seus racons preferits en el seu perfil, prova de les rutes turístiques que està fent: des de monuments típics com la Sagrada Família o l’Arc de Triomf, fins a gaudir de dies al Park Güell. En les seves estones lliures, l’arquitecta afirma que està aprofitant per aprendre català.

Això sí, aquests últims dies el famós que millor ha parlat de Barcelona ha estat Mario Casas. El protagonista d’A tres metros sobre el cielo o El Inocente és gallec, però va viure aquí la major part de la seva infància. A més a més, moltes de les seves pel·lícules s’han rodat a la capital: “Barcelona té una aura especial. He viscut aquí durant molts anys i és un lloc al que m’encanta anar-hi perquè hi tinc família i molts amics. És una ciutat que es fotografia molt bé per la seva llum i el mar, molt cosmopolita i universal”, diu a El Periódico. A més a més, assegura que un dels seus projectes més desitjats és fer una pel·lícula en català: “Quan el parlo em canvia la veu i em fa gràcia”.

Mario Casas, en una de les escenes de Tengo ganas de ti, rodada a Barcelona / Warner Bros.

Aquest és només un petit tastet de la llarga llista de famosos internacionals que s’han deixat portar per l’esperit de Barcelona, una ciutat que enamora a estrelles de cinema, models i cantants d’arreu.

Més notícies
Gustaf Farwell al balcó de casa seva a l'Eixample
The Balconist, l’ex ‘quarterback’ famós als EUA per cantar òpera confinat a Barcelona
Notícia: The Balconist, l’ex ‘quarterback’ famós als EUA per cantar òpera confinat a Barcelona
Comparteix
Gràcies als videos penjats a les xarxes socials ha fet 15 entrevistes per a la premsa i televisió americanes i la seva història ha donat la volta al món
Mural pintat per Keith Haring el 1989, rere la barra de l'actual Club Billares Ars / Jordi Play
Destí incert per a un mural ‘oblidat’ de Keith Haring a Barcelona
Notícia: Destí incert per a un mural ‘oblidat’ de Keith Haring a Barcelona
Comparteix
És dins d'un local de billars que s'enderrocarà | Un cop protegida l'obra legalment cal pactar-ne la reubicació
Vuit 'influencers' barcelonines / Instagram
Les ‘instagrammers’ barcelonines més famoses, més enllà de Dulceida
Notícia: Les ‘instagrammers’ barcelonines més famoses, més enllà de Dulceida
Comparteix
La xarxa social que va donar vida a les 'influencers' es nega a cedir el testimoni a Tik Tok
Els 'tiktokers' barcelonins que més triomfen / Tik Tok
Els ‘tiktokers’ de Barcelona que captiven la xarxa social dels més joves
Notícia: Els ‘tiktokers’ de Barcelona que captiven la xarxa social dels més joves
Comparteix
Tot just voregen la majoria d'edat i ja sumen milions de seguidors gràcies als seus vídeos curts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa