Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’hotel barceloní de Robert de Niro canvia de mans
  • CA

La cadena hotelera Selenta Group, propietat de la família del president del Gremi d’Hotels i exvicepresident del Barça, Jordi Mestre, ha venut el Nobu Hotel Barcelona a la gestora del fons internacional ASG, segons han confirmat fonts d’ambdues companyies. Es tracta de l’hotel que estava gestionat per la cadena de l’actor estatunidenc Robert de Niro, Nobu Hospitality, que va aterrar a la capital catalana a finals del 2019.

La venda es va materialitzar aquest mateix dijous per uns 80 milions d’euros. El Nobu Hotel Barcelona –antic Gran Hotel Torre Catalunya– està situat molt a prop de l’estació de Sants i té 259 habitacions repartides entre les 23 plantes de l’edifici. També disposa d’un spa, un gimnàs, sales de reunions i un restaurant. Després de diversos endarreriments, l’establiment va obrir el setembre de l’any passat, sis mesos abans que comencés la pandèmia.

Amb aquesta operació, Selecta Group es desfà d’un gran actiu, però aconsegueix liquiditat per fer front a les pèrdues ocasionades per la Covid-19, mentre que el fons ASG prossegueix amb la seva estratègia de rastrejar els mercats espanyol i portuguès per trobar bones oportunitats d’inversió. La intenció del fons, que ja està a Barcelona a través de l’Hotel Fòrum o l’hotel Hampton by Hilton Fira Barcelona, és comprar més hotels d’entre 3 i 5 estrelles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa