Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La 080 Fashion Week serà digital però es farà al Recinte Modernista de Sant Pau

La passarel·la de moda barcelonina 080 Barcelona Fashion Week se celebra aquest any en format digital condicionada per la pandèmia del coronavirus. L’escenari de fons de la setmana catalana de la moda tornarà a ser el Recinte Modernista de Sant Pau, des d’on es presentaran les col·leccions dels 21 dissenyadors i marques presents al certamen en enregistraments a l’interior i l’exterior. En l’actual conjuntura, el format digital i l’ús intensiu de les TIC es planteja per a l’organització del projecte impulsat per la Generalitat com una oportunitat per projectar el 080 Barcelona Fashion a tots el públics i arribar a noves audiències internacionals, segons indiquen els seus responsables.

El públic podrà seguir l’emissió de tots els continguts a través de l’adreça 080barcelonafashion.cat, emissió que inclourà l’estrena en primícia dels anomenats fashion show films, els Designers DNA, a més d’un programa de continguts sobre el món de la moda amb la participació de personalitats internacionals del sector. Així mateix, entre el 14 i 17 de setembre, la passarel·la també emetrà l’espai Behind the scenes, que donarà a conèixer continguts inèdits en altres edicions com el càsting, el backstage o el making-off.

Els impulsors de la iniciativa subratllen que en aquesta edició, 080 segueix apostant per la tecnologia, la sostenibilitat i l’economia circular. La plataforma vol promocionar internacionalment la moda i el disseny que es fa a Catalunya. En aquest sentit, afirmen, la digitalització és una oportunitat per incrementar la projecció de la moda catalana i arribar a noves audiències en l’àmbit internacional.

El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion.

Nou comentari

Comparteix