Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els ‘tiktokers’ de Barcelona que captiven la xarxa social dels més joves

Facebook, Twitter, Instagram… I ara Tik Tok. És la plataforma del moment, plena de coreografies i joves sense vergonya que han aprofitat la pandèmia i el confinament per crear continguts enginyosos i atractius. Entre els perfils més seguits, destaquen 6 barcelonins que estan triomfant. Aquestes noves estrelles digitals sumen milions de reproduccions amb vídeos de pocs segons.

Els tiktokers de Barcelona arriben trepitjant fort. Aquí t’expliquem qui són i què els fa especials, un per un.

1. Lucía Bellido

Lucía Bellido és considerada una de les barcelonines més populars de TikTok. La jove, de només 17 anys, arrossega ni més ni menys que 6,7 milions de seguidors. Amb una repercussió impressionant, entre els seus vídeos més populars es troben els playbacks que fa de les cançons del moment. Fan de la música llatina especialment, crea coreografies i també en copia d’altres.

@its.bellido

usad este audio y así os veo cuando hagáis mi baile!! ##bailebellido ?

♬ sonido original – Lucía Bellido?

2. Ángela Mármol

Amb només 18 anys, Ángela Mármol ha captivat gairebé 4 milions de seguidors a TikTok. La influencer de Barcelona no només balla, també canta i se suma al challenge més popular de la setmana. En moltes de les seves publicacions es poden veure, a més a més, que fa publicitat de diverses marques (una via d’ingressos en auge entre les tiktokers). El 2019 va publicar un llibre en el qual explicava la seva experiència com a víctima de l’assetjament escolar, un text molt aplaudit que ha ajudat molts dels seus seguidors. A més a més, aquesta jove emprenedora ja ha creat una marca de roba pròpia, anomenada It’s me by Ángela Mármol. A la seva pàgina web es troben samarretes i dessuadores de tots colors amb missatges alegres i optimistes.

@amarmolmc

solo tu me das paz?

♬ Hecha Pa’ Mi – Boza

3. Víctor Pérez 

TikTok no és un món de només noies, però. Són cada cop més els joves catalans que se sumen a la plataforma de moda. Entre ells, destaca el nom de Víctor Pérez, un noi barceloní que acumula més de 7 milions de seguidors. En el seu perfil apareixen vídeos seus ballant, tot seguint coreografies de tota mena. Rap, reggaeton o pop, res no se li resisteix. Són vàries les marques que el patrocinen com a ambaixador a les xarxes, encara que la que té més presència en el seu canal és VP Merch, una línia de roba creada per ell mateix. El jove està rebent classes de cant, a més a més, el que li va donar ales l’estiu passat per publicar el seu primer vídeo musical.

@vctorperezz

♬ Shawty’s like a melody in my head – Gang

4. Jan Cutillas

El barceloní Jan Cutillas és un altre referent de TikTok. En el seu cas, però, és conegut pel seu sentit de l’humor. Les seves publicacions sempre incorporen un vídeo còmic original i divertit, editat i treballat. Bromes, muntatges i bogeries diverses que aconsegueixen treure un somriure al milió de seguidors que l’omple de M’agrades diàriament. Compagina la faceta d’influencer amb la creació de música electrònica.

@jancutillas

Expectativa vs Realidad de los regalos en Navidad ??

♬ sonido original – Jan Cutillas ?

5. Abril Cols

També és barcelonina l’Abril Cols, estrella de TikTok gràcies a les seves treballades coreografies. En el seu cas, els seguidors aplaudeixen la simpatia que demostra en els vídeos còmics que publica de tant en tant, en els quals fa playback sota veus gracioses que encadenen bromes hilarants. En total acumula més de dos milions i mig de fans, que segueixen de prop les novetats de la seva marca de roba anomenada Bless Your Style.

@cols.abril3

Haciendo la carta de reyes ??

♬ Quiero un tipo – Rosana Rashel

6. Carla Flila

Amb 2,2 milions a TikTok, Carla Flila és una de les influencers referents pel que fa als vídeos de hip-hop i break dance. La jove de Barcelona és una de les estrelles de la plataforma, que omple el perfil cada dia de balls i cançons populars. Destaca, a més a més, per clamar a favor dels drets LGTBI en diferents vídeos amb la seva xicota.

@carlaflila

Como os va el finde? zapas de MGshops✨

♬ Don t stop the music by rihanna – Anita

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Què dius ara? a gener 23, 2021 | 23:02
    Què dius ara? gener 23, 2021 | 23:02
    Va, tots en castellà. Molts drets i moltes coses, però la llengua la de Franco.
  2. Icona del comentari de: ves. a gener 24, 2021 | 18:38
    ves. gener 24, 2021 | 18:38
    tindríeu que donar hi mes visibilitat als que ho fan en català que també hi han.

Nou comentari

Comparteix