Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ‘instagrammers’ barcelonines més famoses, més enllà de Dulceida
  • CA

La generació més jove s’ha rendit davant Tik Tok, la plataforma del moment que els permet publicar vídeos de coreografies sense parar. Hi ha hagut una nova fornada d’estrelles digitals entre les quals destaca la presència de barcelonins i barcelonines. Ara bé, què passa amb els fans d’Instagram? Molts es neguen a creure que estigui començant la seva decadència, el que intenten evitar a tota costa incorporant-hi una novetat rere una altra. Aquesta va ser la xarxa social que va donar vida a les influencers, que han aconseguit fer-se amb un lloc destacat entre les famoses.

S’ha dit fins a l’avorriment que Dulceida és la seva abella reina, la barcelonina amb més influència del star-system. Però qui més triomfa en aquest món? Els instagrammers barcelonins trepitgen fort des de fa temps i no volen deixar de fer-ho. Vet aquí el llistat dels més populars. 

Paula Gonu

La principal competidora de Dulceida pel que fa al nombre de seguidors s’anomena Paula Gonu. Aquesta barcelonina de 27 anys té el grau de Publicitat i Màrqueting de la UPF i és una influencer que ha captivat ni més ni menys que a dos milions de seguidors a Instagram. Imatge de diverses marques, es mostra sincera i transparent en un perfil ple de fotos seves que la mostren en el seu dia a dia. Propera amb els fans, cada dia ofereix un directe amb ells per parlar sobre diversos temes.

Laura Escanes

Amb 1,5 milions de seguidors, Laura Escanes també ocupa el podi de catalanes més populars de la xarxa. La barcelonina viu envoltada d’una expectació mediàtica molt important des que sortís a la llum la seva relació amb Risto Mejide. Convertida en instagrammer, la jove de 24 anys ofereix consells de maternitat, decoració i maquillatge alhora que comparteix les seves reflexions obertament. Natural i també crítica, fa temps que lluita contra aquells que només mostren felicitat en els seus perfils, tot i que també li encanta fer riure i ser coqueta amb els seus fans.

Jessica Goicoechea 

Ella també va néixer fa 24 anys a Barcelona. La model Jessica Goicoechea ocupa la següent posició del rànquing, amb 1,4 milions de fans. En el seu cas, destaca per haver creat la seva pròpia marca de roba i cosmètica. Una jove emprenedora que delecta els seguidors amb fotografies explosives i exòtiques durant els seus luxosos viatges.

Belén Hostalet

En el cas de Belén Hostalet, la fama va arribar-li gràcies a les impressionants fotografies que va fer durant les escapades a Hawaii en les que visitava el seu xicot. Estudiant d’economia, ha aplicat els seus coneixements per crear la seva pròpia empresa. Té una marca de roba d’esport, així com un perfil públic en el qual publica instantànies de viatges. Amb 800.000 seguidors, Belén triomfa gràcies a l’alegria i la pau que transmeten les seves publicacions. 

Nina Urgell Cloquell

L’originalitat de Nina Urgell l’ha ajudat a crear una legió de gairebé 800.000 fans. Estudiant de Psicologia Clínica, va començar en el món d’Instagram sense gaire idea i ha acabat creant la seva marca de roba de bany. Segurament amb el perfil menys personalista de la resta d’influencers, la catalana proposa fotografies més artístiques i allunyades del contingut que acostumen a compartir les altres. 

Marta Riumbau

Marta Riumbau és una de les més conegudes, encara que no arribi al milió de seguidors. Va ser una de les pioneres a Youtube, una de les primeres influencers de moda en el 2010. Apassionada de la moda, els cafès i la decoració, també ella va crear una marca pròpia de producció local i respectuosa amb el medi ambient. En el seu cas, ofereix un contingut més treballat i pausat. Sense pors ni vergonyes a l’hora d’obrir-se completament i compartir els seus sentiments. 

De Vermut

En el rànquing d’influencers barcelonines més seguides també hi ha lloc per a una parella feminista considerada un referent en donar visibilitat a la comunitat LGTBI, així com en la denúncia de casos d’assetjament en els carrers. Parlem de De Vermut, que van començar a la xarxa per ajudar altres joves que patissin assetjament escolar per la seva orientació sexual. Molts dels seus vídeos s’han viralitzat, han col·laborat amb diversos programes de televisió i han escrit un llibre. 

Aretha Fusté

En aquest selecte món destaca el nom d’Aretha, que compagina l’èxit d’Instagram amb la seva feina en una agència de comunicació a Barcelona. Coneguda com a Aretha la galleta, la jove forma part de les influencers de moda amb més prestigi. Amb més de 500.000 fans i un llibre publicat, comparteix fotos del seu dia a dia amb els seguidors així com consells de moda i decoració. Un perfil perfecte per a les apassionades del lifestyle i els tons pastel. 

Més notícies
Els 'tiktokers' barcelonins que més triomfen / Tik Tok
Els ‘tiktokers’ de Barcelona que captiven la xarxa social dels més joves
Notícia: Els ‘tiktokers’ de Barcelona que captiven la xarxa social dels més joves
Comparteix
Tot just voregen la majoria d'edat i ja sumen milions de seguidors gràcies als seus vídeos curts
Dulceida, als búnquers del Carmel / Instagram
Dulceida fa de turista a Barcelona visitant els búnquers del Carmel
Notícia: Dulceida fa de turista a Barcelona visitant els búnquers del Carmel
Comparteix
La 'influencer' barcelonina recorre llocs icònics de la ciutat a falta de poder viatjar com altres anys
Una coneguda influencer demana als fans que firmin per retirar els blocs de formigó
Notícia: Una coneguda influencer demana als fans que firmin per retirar els blocs de formigó
Comparteix
Paula Gonu, que té dos milions seguidors, entra de ple a la polèmica
La influencer Jessica Goicoechea a la platja de Barcelona / Instagram
Les 6 barcelonines que triomfen ara al món del cor
Notícia: Les 6 barcelonines que triomfen ara al món del cor
Comparteix
Les 'influencers' i les col·laboradores de televisió són avui les famoses més perseguides

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa