La coneguda influencer barcelonina Dulceida ha decidit redescobrir la ciutat on viu i treballa amb ulls de turista. En una publicació al seu Instagram, on té prop de 3 milions de seguidors, ha mostrat 4 fotografies seves al Turó de la Rovira. Enfilada a la balconada dels búnquers del Carmel, ha lluït roba dissenyada per ella mateixa –l’abric, per exemple– i diversos complements de grans marques.

Ha explicat que tenia l’hàbit de marxar de Catalunya els primers dies de l’any i que els darrers 4 anys havia fet viatges llunyans. “Aquest cop serà a la meva ciutat”, ha comparat. “Volem descobrir Barcelona com si fos el primer cop i anirem als llocs més emblemàtics de la ciutat”, ha dit. La primera parada ha estat el popular mirador d’Horta-Guinardó.

No és la primera experiència turística de Dulceida aquest Nadal a Barcelona. Com d’altres famoses locals, ha publicat les darreres setmanes imatges en hotels de luxe de la capital. Per exemple, es va llevar l’1 de gener a l’Hotel W de la Barceloneta i va presumir de vistes des de l’habitació i va ensenyar el seu primer look de 2021. Al desembre va publicitar un esmorzar llaminer en una habitació de l’Hotel Majestic del passeig de Gràcia.

Nou comentari