Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dulceida fa de turista a Barcelona visitant els búnquers del Carmel
  • CA

La coneguda influencer barcelonina Dulceida ha decidit redescobrir la ciutat on viu i treballa amb ulls de turista. En una publicació al seu Instagram, on té prop de 3 milions de seguidors, ha mostrat 4 fotografies seves al Turó de la Rovira. Enfilada a la balconada dels búnquers del Carmel, ha lluït roba dissenyada per ella mateixa –l’abric, per exemple– i diversos complements de grans marques.

Ha explicat que tenia l’hàbit de marxar de Catalunya els primers dies de l’any i que els darrers 4 anys havia fet viatges llunyans. “Aquest cop serà a la meva ciutat”, ha comparat. “Volem descobrir Barcelona com si fos el primer cop i anirem als llocs més emblemàtics de la ciutat”, ha dit. La primera parada ha estat el popular mirador d’Horta-Guinardó.

No és la primera experiència turística de Dulceida aquest Nadal a Barcelona. Com d’altres famoses locals, ha publicat les darreres setmanes imatges en hotels de luxe de la capital. Per exemple, es va llevar l’1 de gener a l’Hotel W de la Barceloneta i va presumir de vistes des de l’habitació i va ensenyar el seu primer look de 2021. Al desembre va publicitar un esmorzar llaminer en una habitació de l’Hotel Majestic del passeig de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa