Una coneguda influencer demana als fans que firmin per retirar els blocs de formigó

La coneguda influencer Paula Gonu ha entrat de ple a la polèmica generada per la mort d’un motorista que, després de tenir un accident amb un cotxe, va acabar impactant amb una barrera de formigó de tipus New Jersey que protegia una terrassa del carrer Balmes.

Per sorpresa dels seus fans, Paula Gonu, amb més de dos milions de seguidors a les xarxes socials ha demanat personalment als seus fan a través d’una story a Instagram que signin una petició a change.org a favor de retirar els blocs de formigó. A hores d’ara la campanya porta més de 8.000 signatures. 

Després d’una onada de crítiques a les xarxes, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es va veure obligada a defensar-se i va recordar que la causa principal del 2tràgic” accident va ser el xoc entre el cotxe i la moto, no la barrera.

La polèmica al voltant de l’element urbanístic suma així un nou capítol, després que partits com JxCat posessin en entredit la seva adequació. També la fiscalia va engegar una investigació per determinar si els blocs de formigó són l’element més adequat i si el consistori podria haver comès una irregularitat.

Nou comentari