Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les 6 barcelonines que triomfen ara al món del cor
  • CA

El món del cor ha evolucionat en aquests últims anys. Fins fa relativament poc, les portades de les revistes estaven reservades a aristòcrates i actrius de renom. Ara són les influencers i les col·laboradores de televisió les més perseguides, entre les quals destaca la presència de moltes barcelonines.

Laura Escanes lidera el rànquing de famoses de moda. La jove influencer va abandonar la carrera de periodisme per dedicar-se al món de les xarxes socials. Amb 1,5 milions de seguidors al seu Instagram, les marques se la rifen perquè promocioni els seus productes de maquillatge, roba, joies i, fins i tot, consoles i jocs. Simpatia, alegria i naturalitat són els seus valors estratègics, que molts valoren com a mostra de transparència. Des que és mare, a més a més, són molts els canals de maternitat que demanen la seva opinió. És per això que ara centra bona part dels seus continguts en donar consells sobre alimentació infantil, joguines i llibres.

Jessica Goicoechea és una de les influencers catalanes amb més repercussió. Propietària de dues marques, és una jove emprenedora que està triomfant en el món de la moda i del maquillatge. Amb Goi i Goicosmetics ofereix un estil de roba còmode feta a Barcelona i uns pintallavis vegans que triomfen entre les famoses. La vida íntima de la rossa també acapara molta atenció mediàtica, especialment des que denunciés la seva exparella per maltractar-la psicològicament.

Marta Riumbau ocupa una posició molt elevada en el rànquing de famoses d’Instagram més seguides. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, la barcelonina comparteix idees de decoració, moda, receptes i viatges. Natural i espontània, sempre es descriu com una “noia normal” que dona consells sobre lifestyle. Els seus subscriptors l’han vist graduar-se, casar-se, separar-se i traslladar-se a Madrid en només quatre anys. A més a més, compagina la vida a les xarxes amb la feina al showroom de Mus&Bombon, la marca de roba que va fundar a principis del 2015.

Això pel que fa a les influencers, però les dones barcelonines també triomfen a televisió. El cas més clar, segurament és el de Susanna Griso. La presentadora d’Espejo Público ha treballat en alguns dels mitjans de comunicació més prestigiosos des que es gradués en periodista a la UAB. Des de Ràdio Sant Cugat i Catalunya Ràdio, fins a TV3, TVE Catalunya i Antena 3, d’on no s’ha mogut des de 1998. Va ser el 2006 quan van oferir-li presentar el magazín matinal de la cadena, que li va fet guanyar més d’una desena de premis i molta repercussió per les seves entrevistes. És habitual, però, que també protagonitzi polèmiques polítiques.

Sandra Barneda és un altre dels noms propis entre les famoses de Barcelona. La periodista ha passat per les redaccions de Catalunya Ràdio, TVE Catalunya, Antena 3, 8TV, TV3… I Telecinco, que és casa seva des de fa una dècada. La presentadora s’ha fet amb un lloc destacat en la cadena, de fet, que li ha donat l’oportunitat de presentar els debats dels realities de la casa, així com d’estar al capdavant del programa líder d’audiència La isla de las tentaciones. A més a més, compagina la feina davant les càmeres amb l’escriptura. Amb sis llibres publicats, enguany ha estat seleccionada com a finalista del Premi Planeta.

Pilar Eyre encara no es creu la repercussió que ha adquirit en aquests últims anys. La periodista compta amb una llarga trajectòria que l’ha portat per diferents diaris, revistes i programes de televisió, encara que la seva feina principal segueix sent la d’escriptora. Especialitzada en la Casa Reial, gràcies a ella han sortit a la llum informacions i anècdotes molt compromeses de Joan Carles de Borbó i Letícia Ortiz. Compta amb 21 llibres publicats, entre novel·les i biografies històriques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa