Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La connexió aèria entre Barcelona i l’Aràbia Saudita es reforça
  • CA

La companyia aèria Saudi Arabian Ailines mantindrà les connexions entre Barcelona i Jiddah i Riad també durant la temporada d’hivern. El vol es va afegir a l’estiu —el passat 2 de juliol— i s’ha pres la decisió d’apostar per mantenir dues freqüències setmanals permanents durant els pròxims mesos. L’empresa atribueix la decisió a la “gran acceptació” del públic i les seves connexions amb l’Àsia. “Barcelona és un destí molt atractiu, no només pel que fa als viatges de negocis, sinó també en quant a oci, la connexió serà tot un èxit”, ha informat a través d’un comunicat.

Saudi Arabian Airlines, membre de l’Organització Àrab de Transportistes Aeris, és l’aerolínia nacional de l’Aràbia Saudita, que té la base a Jiddah, a la província de La Meca. La companyia opera vols regulars nacionals i internacionals a més de 70 destinacions de Pròxim Orient, l’Àfrica, Àsia, Europa i Nord-amèrica. A més a més, també disposa de vols xàrter internacionals sobre tot en les èpoques del Ramadà i l’Hajj.

L’aeroport principal de l’aerolínia és l’Aeroport de Jiddah Rei Abdulaziz, però també destaquen els aeroports Rei Khalid de Riad i Rei Fahd de Dammam. Aquest últim es va obrir per a ús comercial el 28 de novembre de 1999. Anteriorment era exclusivament per a ús militar.

Millora de connexions per impulsar el turisme

A banda de reforçar la comunicació amb Barcelona, la companyia també recupera una connexió amb la ciutat andalusa de Màlaga. Responsables de la companyia admeten que la intenció de les connexions és promoure el turisme entre l’Aràbia Saudita i la capital catalana.

Pel que fa al turisme, Aràbia Saudita és un país emissor de turistes amb alta capacitat de despesa, però ha pres consciència de la necessitat de desenvolupar la seva pròpia indústria turística i transformar-se en destí. El regne vol reduir la dependència dels hidrocarburs impulsant i diversificant una economia post-petroli que creiï llocs de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa