Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es connectarà per primera vegada en avió amb l’Aràbia Saudita
  • CA

Per primera vegada a la història Barcelona tindrà connexió directa en avió amb l’Aràbia Saudita. A partir del 2 de juliol la companyia SAUDIA començarà a realitzar aquests trajectes, entre la capital catalana i Jiddah, una ciutat costanera amb el mar Roig que ronda els quatre milions d’habitants.

Segons el compte de Twitter no oficial de l’aeroport del Prat, es faran dos vols setmanals, que seran efectuats per avions del model Boeing 787-9, amb capacitat per 298 persones cadascun d’ells. Poca estona més tard, la mateixa font ha informat que la mateixa companyia, SAUDIA, també farà trajectes entre Riad, la capital de l’Aràbia Saudita, i Barcelona. En aquest darrer cas, els avions es començaran a enlairar a partir del 4 de juliol i ho faran dos cops per setmana, dilluns i dijous. De nou, seran avions del mateix model, els Beoing 787-9, els que faran aquestes connexions.

LEVEL reprèn l’activitat a Barcelona

Aquest dilluns l’aerolínia LEVEL ha reprès la connexió amb la costa oest dels Estats Units. Avui ha començat a volar a Los Angeles, que és la novetat de la companyia per a aquest estiu, i aquest dimarts ho farà amb San Francisco. La ruta amb los Angeles s’operarà inicialment amb tres freqüències cada setmana (dilluns, dijous i dissabte); a partir de dissabte se n’afegirà una altra els dimecres, fins a les quatre setmanals. A San Francisco també seran quatre vols setmanals els dimarts: els dijous, els dissabtes i els diumenges. A banda, LEVEL també vola a Nova York, des del passat 25 de febrer, i a Boston, a partir de l’1 de maig. En total, l’aerolínia ofereix més d’11.000 seients setmanals en les seves rutes amb els Estats Units, el doble que el 2019, l’any anterior a l’esclat de la pandèmia de la covid-19, que ha suposat un trasbals a nivell mundial i en tots els sectors econòmics, especialment el de les aerolínies.

Més notícies
El primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni / Miquel Vera i Carola López (ACN)
Collboni: “No tiro la tovallola amb l’ampliació del Prat”
Notícia: Collboni: “No tiro la tovallola amb l’ampliació del Prat”
Comparteix
El primer tinent d'alcalde reclama reunions "fora del focus" amb tots els actors per debatre el projecte, que malmetria l'espai natural protegit de la Ricarda
Vista de Nova York, un dels destins de LEVEL
SORTEIG | Guanya un vol d’avió a Nova York per a dues persones!
Notícia: SORTEIG | Guanya un vol d’avió a Nova York per a dues persones!
Comparteix
L'aerolínia LEVEL i el diari TOT Barcelona regalen dos bitllets d'anada i tornada
Una vianant amb mascareta passa per la Rambla, amb totes les paradetes tancades per l'estat d'alarma que ordena el confinament pel coronavirus / Jordi Play
El sector turístic paga la factura més alta de 2 anys de Covid a Barcelona
Notícia: El sector turístic paga la factura més alta de 2 anys de Covid a Barcelona
Comparteix
Els indicadors econòmics de Barcelona mostren un món laboral força recuperat però una societat més empobrida
Un avió Airbus A350 de la companyia Singapore Airlines, al Prat / ACN
L’aeroport del Prat frega els dos milions de passatgers el febrer
Notícia: L’aeroport del Prat frega els dos milions de passatgers el febrer
Comparteix
Es registren un 40% menys d'operacions que el 2019, abans de l'esclat de la pandèmia de la covid-19

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa