Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | Guanya un vol d’avió a Nova York per a dues persones!
  • CA

Les ganes de viatjar són més altes que mai després de dos anys de pandèmia. Les vacances ja s’albiren al calendari però encara falta… No cal que esperis més: l’aerolínia LEVEL i el diari TOT Barcelona sortegen un vol d’avió a Nova York per a dues persones!

El concurs estrella d’aquesta primavera et pot fer guanyar una escapada inesperada a la ciutat més famosa del món. La persona guanyadora s’emportarà un vol per a dos, d’anada i tornada, operat per LEVEL: enlairament de l’aeroport del Prat i aterratge directament a l’aeroport JFK de Nova York! L’afortunat o afortunada podrà fer el viatge de franc fins al 31 de maig de 2022 i amb l’única excepció de Setmana Santa (8-18 d’abril).

Caldrà que reservi els vols amb 15 dies d’antel·lació i seran nominals i intransferibles, és a dir, que el premi no es podrà cedir a ningú altre, ni tampoc vendre’l o bescanviar-lo per diners.

Un avió de Level / EP

Participar al sorteig és molt fàcil, només cal seguir les instruccions d’aquest post d’Instagram al perfil del TOT Barcelona. El resultat del sorteig es publicarà el 24 de març exclusivament en aquest compte d’Instagram, que és l’únic legítim del diari. Es recomana a tots els participants prestar especial per evitar les estafes de phishing que han proliferat en aquesta xarxa social.

Nova York és un destí ideal per tot l’any, perquè cada estació té atractius interessants. La primavera és una època de bon humor i activitats a l’aire lliure: els novaiorquesos guarden els abrics gruixuts i es llancen a gaudir dels 1.700 parcs que hi ha a la metròpoli. Els visitants també hi passegen i hi fan pícnics com un ciutadà més, mentre admiren cirerers florits o fotografien els gratacels. Les terrasses de restaurants i cerveseries tornen a desplegar-se i s’expandeix la cartellera d’espectacles, esdeveniments esportius i mercats. De veritat calen més excuses per sortir volant cap a Nova York?

Un gelat amb toppings, un dels capricis gastronòmics de Nova York

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa