Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona vol accelerar el retorn dels creuers amb protocols segurs: “No podem esperar”
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha avançat que treballen a contrarellotge amb el Port per recuperar l’activitat dels creuers tan aviat com sigui possible i que en dos mesos la ciutat podria rebre els primers vaixells. “La idea és fer proves pilot per comprovar que funciona”, ha assegurat.

La presidenta del Port, Mercè Conesa, va reconèixer que treballen per enllestir uns protocols “absolutament estrictes, seriosos i supervisats per equips mèdics” per garantir que el retorn dels creuers es fa en les millors condicions. Collboni ha assegurat que tots els protocols tindran el vist-i-plau del departament de Salut i del ministeri de Sanitat.

Una necessitat imperiosa

Els restaurants, els hotels i les botigues necessiten clients i hem de fer tots els esforços per fer que la reactivació econòmica sigui segura”, ha afegit el líder socialista al consistori. “Cal reactivar l’economia a mesura que es van vacunant perquè cada dia que passa les empreses pateixen més. No podem esperar”.

El primer tinent d’alcaldia ha recordat que Barcelona ha estat pionera amb la celebració del concert de Love of Lesbian, que va reunir unes 5.000 persones al Sant Jordi, i que aviat acollirà una nova edició del Mobile World Congress, un dels congressos més importants de l’any a Europa malgrat les nombroses baixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa