Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
LG abandona el negoci dels mòbils i assegura que ja no té sentit presentar-se al Mobile

Nova baixa al Mobile World Congress del 2021, tot i que aquest cop no està vinculada directament a la pandèmia. La sudcoreana LG cancel·la la seva participació al congrés de Barcelona després d’anunciar oficialment que tanca el negoci de telefonia mòbil. Fonts de la companyia han confirmat a l’ACN que no seran al Mobile d’aquest estiu perquè “no hi ha res a presentar”, i no tindria sentit ser al congrés sense cap producte nou a llançar. Tampoc seran al MWC Google, Sony, Ericsson, Nokia, Facebook o BT, entre d’altres. LG ha anunciat aquest dilluns que tanca la divisió de mòbils després d’anys de pèrdues.

L’adéu al negoci dels mòbils

 LG tanca el seu negoci de telèfons mòbils després d’anys de pèrdues, segons ha anunciat la companyia en un comunicat després de prendre la decisió en el consell d’administració. L’empresa sudcoreana se centrarà en dedicar més recursos a àrees amb “creixement” com els components de vehicles, els dispositius connectats, les cases intel·ligents, la robòtica, la intel·ligència artificial o les solucions B2B. LG no traurà cap nou model de mòbil, però mantindrà els serveis pels terminals actuals, que seguiran disponibles per a la compra i mantindran el servei d’atenció al client, així com actualitzacions de software i sistema operatiu. La data efectiva de tancament del negoci és el 31 de juliol del 2021.

Segons LG, la companyia treballarà de forma estreta amb proveïdors i socis per “garantir la màxima transparència en la dissolució del negoci mòbil”.

LG seguirà desenvolupant tecnologies relacionades amb el sector mòbil, com el 6G, però per enfortir la competitivitat en altres àrees de negoci. Totes les tecnologies principals desenvolupades durant els últims 20 anys per LG en el sector es mantindran i s’aplicaran a productes actuals i futurs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miki a abril 05, 2021 | 23:56
    Miki abril 05, 2021 | 23:56
    Aquest Movile esta mort abans de començar, tampoc dona per gaire mes el tema dels movils, poques o cap novetat en hardware, i 4 apps de merda, i ningú treu apps realment ùtils, com fer copies de seguretat en local, una imatge completa, com si es pot fer amb un PC, ara depenem del nubol. i jo no vull tenir res al nuvol.

Nou comentari

Comparteix